Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De 5 (4) - De 5 i smuglerreden - Enid Blyton - E-bog

bind 4 i De 5 serien

Bag om De 5 (4) - De 5 i smuglerreden

Tag med Julian, Dick, Anne, Georg og Tim ud på eventyr i en ny udgave af Enid Blytons udødelige spændingsserie om De 5.   Et stormvejr ødelægger Kirrinhyttens tag, og De 5 må holde deres ferie hos en af Georgs fars kolleger. Børnene bliver gode venner med husets to børn, Sorte og Marybelle, og går snart på opdagelse. Men også andre lusker omkring. Der er skumle ting på færde.   "Ny-oversættelserne af De 5 fungerer. Ikke bare godt, men rigtig godt! Lisbeth Valentin Maden har formået at få et moderne og realistisk sprog ind i børnenes replikker, så bøgerne holder 100%"- Kultur for unge   Enid Blyton (1897-1968) var en britisk børnebogsforfatter, der foruden serien om "De 5" stod bag mange andre seriesuccesser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711911273
  • Udgivet:
  • 7. Februar 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af De 5 (4) - De 5 i smuglerreden

Tag med Julian, Dick, Anne, Georg og Tim ud på eventyr i en ny udgave af Enid Blytons udødelige spændingsserie om De 5.

 

Et stormvejr ødelægger Kirrinhyttens tag, og De 5 må holde deres ferie hos en af Georgs fars kolleger. Børnene bliver gode venner med husets to børn, Sorte og Marybelle, og går snart på opdagelse. Men også andre lusker omkring. Der er skumle ting på færde.

 

"Ny-oversættelserne af De 5 fungerer. Ikke bare godt, men rigtig godt! Lisbeth Valentin Maden har formået at få et moderne og realistisk sprog ind i børnenes replikker, så bøgerne holder 100%"- Kultur for unge

 

Enid Blyton (1897-1968) var en britisk børnebogsforfatter, der foruden serien om "De 5" stod bag mange andre seriesuccesser.

Brugerbedømmelser af De 5 (4) - De 5 i smuglerredenFind lignende bøger
Bogen De 5 (4) - De 5 i smuglerreden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.