Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De dansende kødboller og andre godnathistorier - Daniel Frank - E-bog

Bag om De dansende kødboller og andre godnathistorier

I denne bog kan du komme med på en rejse til magiske steder, og møde sjove mennesker, som f.eks. bageren, der havde vafler som hænder, eller skovens dyr, der går på jagt efter gulerødder dybt inde i en hemmelig hule. Du kan også møde en magisk havfrue, en mand, der havde set så meget fjernsyn, at hans øjne blev firkantede, et par drilske tænger fra værktøjskassen, en pige med lysende øjne, en flok kødboller, der elskede at danse - og mange andre. Fantasien bliver sluppet løs i denne samling af 10 spøjse godnathistorier, som jeg selv har fundet på idéerne til, men som jeg har fået hjælp til at skrive, af robotter, der ligesom du og jeg kan tænke selv. Godnat, og sov godt. - Daniel Frank

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797464526
  • Udgivet:
  • 31. Maj 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af De dansende kødboller og andre godnathistorier

I denne bog kan du komme med på en rejse til magiske steder, og møde sjove mennesker, som f.eks. bageren, der havde vafler som hænder, eller skovens dyr, der går på jagt efter gulerødder dybt inde i en hemmelig hule. Du kan også møde en magisk havfrue, en mand, der havde set så meget fjernsyn, at hans øjne blev firkantede, et par drilske tænger fra værktøjskassen, en pige med lysende øjne, en flok kødboller, der elskede at danse - og mange andre.

Fantasien bliver sluppet løs i denne samling af 10 spøjse godnathistorier, som jeg selv har fundet på idéerne til, men som jeg har fået hjælp til at skrive, af robotter, der ligesom du og jeg kan tænke selv.

Godnat, og sov godt.
- Daniel Frank

Brugerbedømmelser af De dansende kødboller og andre godnathistorierFind lignende bøger
Bogen De dansende kødboller og andre godnathistorier findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.