Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
De nye Silkeveje af Peter Frankopan

De nye Silkeveje - E-bog

- Mod en anden verdensorden

Bag om De nye Silkeveje

Trump, Brexit, Ruslands annektering af halvøen Krim og USA’s igangværende handelskrig med Kina – den daglige nyhedsstrøm er fuld af dramatiske begivenheder, der sætter spørgsmålstegn ved den liberale regelbaserede verdensorden, som har domineret i generationer. I "De nye Silkeveje. Mod en anden verdensorden" samler den internationalt anerkendte historiker Peter Frankopan det fragmenterede nyhedsbillede til et meningsgivende hele og viser, hvilke diplomatiske og handelsmæssige forbindelser der styrer moderne global politik i dag og – ikke mindst – i morgen. For vestlige politikere har sovet i timen, og lande som Kina, Iran og Rusland tilbyder i dag en stærk økonomisk og kulturel modfortælling til USA og Europas liberale verdensorden. En modfortælling, der griber tilbage til middelalderens Silkeveje, og til en tid, hvor verdens centrum ikke var USA og Europa, men Mellemøsten og Asien. Peter Frankopan, født 1971, er en af Englands førende historikere og forfatter til den internationale bestseller "Silkevejene. En ny verdenshistorie" (da. 2017). Han er desuden professor i global historie og leder af Center for byzantinske studier ved Oxford University.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788774674115
  • Udgivet:
  • 30. September 2019
  • 114,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 99,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af De nye Silkeveje
Trump, Brexit, Ruslands annektering af halvøen Krim og USA’s igangværende handelskrig med Kina – den daglige nyhedsstrøm er fuld af dramatiske begivenheder, der sætter spørgsmålstegn ved den liberale regelbaserede verdensorden, som har domineret i generationer.

I "De nye Silkeveje. Mod en anden verdensorden" samler den internationalt anerkendte historiker Peter Frankopan det fragmenterede nyhedsbillede til et meningsgivende hele og viser, hvilke diplomatiske og handelsmæssige forbindelser der styrer moderne global politik i dag og – ikke mindst – i morgen.

For vestlige politikere har sovet i timen, og lande som Kina, Iran og Rusland tilbyder i dag en stærk økonomisk og kulturel modfortælling til USA og Europas liberale verdensorden. En modfortælling, der griber tilbage til middelalderens Silkeveje, og til en tid, hvor verdens centrum ikke var USA og Europa, men Mellemøsten og Asien.

Peter Frankopan, født 1971, er en af Englands førende historikere og forfatter til den internationale bestseller "Silkevejene. En ny verdenshistorie" (da. 2017). Han er desuden professor i global historie og leder af Center for byzantinske studier ved Oxford University.
Brugerbedømmelser af De nye Silkeveje


Find lignende bøger
Bogen De nye Silkeveje findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.