Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De Overlevende - Jane Harper - Bog

Bag om De Overlevende

Et mord ripper op i gamle hemmeligheder i en øde kystby på Tasmanien. Mesterlige Jane Harper er tilbage med en ny genial, psykologisk krimi. Alt ændrede sig med ét slag i Kieran Elliotts liv, da han som ung var skyld i en bådulykke. Konsekvenserne var ødelæggende, uoverskuelige. Siden har skylden plaget ham, og da han sammen med sin familie besøger sin barndomsby, vender den tilbage med fornyet kraft. En dag skyller et lig op på stranden. Politiet efterforsker det som mord. Og snart truer gamle hemmeligheder med at dukke op til overfladen. Et skibsvrag på havbunden, en forsvundet pige og svarene på nogle af alle ubesvarede spørgsmål, der har blæst i vinden i alt for mange år. I De Overlevende demonstrerer Jane Harper på ny sin evne til at skabe plot og personer, der tager fusen på læseren, og placere handlingen et sted, der i sig selv bliver en karakter: klippekysten, stranden, de farlige grotter, den øde by, alt sammen uvægerligt kædet sammen med havet skønhed, farlighed og kraft. Pressen skriver: "Psykologi og spænding i imponerende mængder." 4 stjerner i Jyllands-Posten "Rummer en spændende historie." Femina "Harpers nye superbe roman rummer alle de kvaliteter, der gør hende til sådan en fascinerende forfatter." Irish Times "Hun er uden tvivl en af de fineste krimiforfattere, der findes, en ny Jane Harper-roman er et højdepunkt i mit bogår. Hun har denne evne til at skrive scener, som er utrolig smukke, men samtidig gennemsyret af uhygge. Ren, ufiltreret rædsel." Chris Whitaker, forfatter til Vi begynder med slutningen JANE HARPER (f. 1980), prisvindende australsk forfatter, oprindelig født i Manchester, England, men har boet Down Under, siden hun var otte år. Fik sit gennembrud med Tørke (The Dry) fra 2015, som er blevet filmatiseret og har fået premiere i 2021, og vandt adskillige litterære priser, deriblandt den største britiske krimipris, Gold Dagger, i 2017. Jane Harpers bøger er udgivet i over 40 lande. Hun bor i Melbourne med sin mand, søn og datter.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772390581
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 400
 • Udgivet:
 • 6. Oktober 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 147x221x33 mm.
 • Vægt:
 • 527 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 3. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af De Overlevende

Et mord ripper op i gamle hemmeligheder i en øde kystby på Tasmanien. Mesterlige Jane Harper er tilbage med en ny genial, psykologisk krimi.

Alt ændrede sig med ét slag i Kieran Elliotts liv, da han som ung var skyld i en bådulykke. Konsekvenserne var ødelæggende, uoverskuelige. Siden har skylden plaget ham, og da han sammen med sin familie besøger sin barndomsby, vender den tilbage med fornyet kraft.

En dag skyller et lig op på stranden. Politiet efterforsker det som mord. Og snart truer gamle hemmeligheder med at dukke op til overfladen. Et skibsvrag på havbunden, en forsvundet pige og svarene på nogle af alle ubesvarede spørgsmål, der har blæst i vinden i alt for mange år.

I De Overlevende demonstrerer Jane Harper på ny sin evne til at skabe plot og personer, der tager fusen på læseren, og placere handlingen et sted, der i sig selv bliver en karakter: klippekysten, stranden, de farlige grotter, den øde by, alt sammen uvægerligt kædet sammen med havet skønhed, farlighed og kraft.

Pressen skriver:

"Psykologi og spænding i imponerende mængder."
4 stjerner i Jyllands-Posten

"Rummer en spændende historie."
Femina

"Harpers nye superbe roman rummer alle de kvaliteter, der gør hende til sådan en fascinerende forfatter."
Irish Times

"Hun er uden tvivl en af de fineste krimiforfattere, der findes, en ny Jane Harper-roman er et højdepunkt i mit bogår. Hun har denne evne til at skrive scener, som er utrolig smukke, men samtidig gennemsyret af uhygge. Ren, ufiltreret rædsel."
Chris Whitaker, forfatter til Vi begynder med slutningen

JANE HARPER (f. 1980), prisvindende australsk forfatter, oprindelig født i Manchester, England, men har boet Down Under, siden hun var otte år. Fik sit gennembrud med Tørke (The Dry) fra 2015, som er blevet filmatiseret og har fået premiere i 2021, og vandt adskillige litterære priser, deriblandt den største britiske krimipris, Gold Dagger, i 2017. Jane Harpers bøger er udgivet i over 40 lande. Hun bor i Melbourne med sin mand, søn og datter.

Brugerbedømmelser af De OverlevendeGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.