Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
De Ti Fingreaf Lasse Hjorth Madsen

De Ti Fingre - E-bog

Bag om De Ti Fingre

Den aparte, men begavede Matias Kaa keder sig i sit job som virksomhedsrådgiver. Han får mere spænding, end han havde håbet på, da han bliver dels lokket, dels tvunget til at arbejde for en mystisk kroatisk organisation ved navn De Ti Fingre. Organisationen ledes af den karismatiske Alexander, der gradvist får Matias overbevist om sine gode hensigter. Matias suges ind i en vanvittig historie, der udspringer af Balkans traumatiske fortid, fra slaget på Solsortesletten i 1389, over Kroatiens rolle som marionetstat for Hitler under Anden Verdenskrig, til serien af krige i Jugoslavien i 1990’erne. Samtidig forelsker Matias sig i Yayoi, en japansk massør, men for sent opdager de to rækkevidden af Alexander og De Ti Fingres magt. De Ti Fingre er en begavet spændingsroman, hvor historiske fakta spiller op mod en nervepirrende, nutidig fortælling. Bogen er en selvstændig fortsættelse af Haikudetektiven, hvor Matias Kaa optrådte for første gang.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788799982325
 • Udgivet:
 • 3. Juni 2020
 • 66,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 57,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Lasse Hjorth Madsen
Vis alle titler
Beskrivelse af De Ti Fingre
Den aparte, men begavede Matias Kaa keder sig i sit job som virksomhedsrådgiver. Han får mere spænding, end han havde håbet på, da han bliver dels lokket, dels tvunget til at arbejde for en mystisk kroatisk organisation ved navn De Ti Fingre.

Organisationen ledes af den karismatiske Alexander, der gradvist får Matias overbevist om sine gode hensigter.

Matias suges ind i en vanvittig historie, der udspringer af Balkans traumatiske fortid, fra slaget på Solsortesletten i 1389, over Kroatiens rolle som marionetstat for Hitler under Anden Verdenskrig, til serien af krige i Jugoslavien i 1990’erne.

Samtidig forelsker Matias sig i Yayoi, en japansk massør, men for sent opdager de to rækkevidden af Alexander og De Ti Fingres magt.

De Ti Fingre er en begavet spændingsroman, hvor historiske fakta spiller op mod en nervepirrende, nutidig fortælling. Bogen er en selvstændig fortsættelse af Haikudetektiven, hvor Matias Kaa optrådte for første gang.
Brugerbedømmelser af De Ti Fingre
 • Krimiormen s. 29. August 2020

  Matias Kaa er hovedpersonen i ”De ti fingre”. Bogen er en roman ifølge bogens forside, men jeg vil næsten gå så langt som at kalde ”De ti fingre” for en spændingsroman. Spændingen er i hvert fald i højsæde, helt fra første side.
  Der optræder en del virkelige personer i ”De ti fingre” men forfatteren har udnyttet sin kunstneriske frihed med hensyn til årstal og de virkelige personers oplevelser. I små kapitler får læseren et blik tilbage i Balkans historie. Et ganske interessant og oplysende tilbageblik. ”De ti fingre” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen.
  Smækfyldt med god underholdning, spænding, mord og drama.
  Vurdering 4/6 Roser
  Krimiormen.dk"


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen De Ti Fingre findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.