Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den forsinkede solstråle - Bent Bjerge - E-bog

Bag om Den forsinkede solstråle

Torsten Voldrup bliver af en rigmand hyret til at finde en person, der har begået grove forbrydelser mod menneskeheden i Bosnien. Det er meningen, at forbryderen skal transporteres fra Sydeuropa til Danmark i en rustvogn Opgaven ser umulig ud, og en gammel lokal kvindes tjenstvillige assistance får projektet til at slingre. Hovedpersonen står over for rå mafiabander, en stab af korrumperede betjente og adskillige utilregnelige kvinder, som det ikke ser ud til, han er gearet til at håndtere. Lettere bliver det ikke, da et par mystiske og uhyggelige mord ser ud til at spærre vejen for projektet. Spændingen stiger, og overraskelser dukker stadig op i denne roman i hybridgenre, hvor krimi, roman og parodi er blandet sammen og båret af humoren fra start til slut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775759118
  • Udgivet:
  • 21. Oktober 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Den forsinkede solstråle

Torsten Voldrup bliver af en rigmand hyret til at finde en person, der har begået grove forbrydelser mod menneskeheden i Bosnien. Det er meningen, at forbryderen skal transporteres fra Sydeuropa til Danmark i en rustvogn
Opgaven ser umulig ud, og en gammel lokal kvindes tjenstvillige assistance får projektet til at slingre. Hovedpersonen står over for rå mafiabander, en stab af korrumperede betjente og adskillige utilregnelige kvinder, som det ikke ser ud til, han er gearet til at håndtere. Lettere bliver det ikke, da et par mystiske og uhyggelige mord ser ud til at spærre vejen for projektet.
Spændingen stiger, og overraskelser dukker stadig op i denne roman i hybridgenre, hvor krimi, roman og parodi er blandet sammen og båret af humoren fra start til slut.

Brugerbedømmelser af Den forsinkede solstråleFind lignende bøger
Bogen Den forsinkede solstråle findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.