Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den frivillige - Jack Fairweather - E-bog

- den sande historie om modstandshelten, som infiltrerede Auschwitz

Bag om Den frivillige

Sand, velfortalt og vanvittigt spændende historie om den polske modstandsmand, Witold Pilecki, der under 2. Verdenskrig frivilligt lod sig internere i udryddelseslejren Auschwitz. I lejren blev han på egen krop udsat for og vidne til nazisternes ufattelige grusomheder, og det lykkedes ham at skabe organiseret modstand blandt fangerne og smugle sine øjenvidneberetninger om nazisternes grusomheder ud til verden udenfor. Bogen er en beretning om en af Verdenskrigens ukendte helte og om troen på den menneskelige solidaritet og værdighed midt i ufattelig ondskab. Bogen modtog den prestigiøse Costa Award for sin grundige research og stærke page-turner kvalitet.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772382340
 • Udgivet:
 • 21. Oktober 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Den frivillige

  Beskrivelse af Den frivillige

  En fængslende sand beretning om modstand og heltemod i mødet med nazismens ufattelige ondskab. I sommeren 1940 efter Nazitysklands besættelse af Polen drager Witold Pilecki, et medlem af den polske modstandsbevægelse, ud på en mission. Han vil afdække den skæbne, som venter de tusindvis af mennesker, der tilbageholdes i de nye nazistiske koncentrationslejre. Hans mission er at rapportere om nazisternes krigsforbrydelser og organisere modstand inde fra lejren. Han sætter sig for at blive interneret i Auschwitz. Det er først, da Witold har ladet sig tage til fange og er blevet indsat i Auschwitz, at omfanget af nazisternes grufulde planer går op for ham. Den frivillige er en gennemresearchet, fængende og sand historie om en hidtil ret ukendt helt i kampen mod nazisternes grusomheder. Én mands forsøg på at ændre krigens gang.

  Forlagets beskrivelse af Den frivillige

  En fængslende sand beretning om modstand og heltemod i mødet med nazismens ufattelige ondskab.

  I sommeren 1940 efter Nazitysklands besættelse af Polen drager Witold Pilecki, et medlem af den polske modstandsbevægelse, ud på en mission. Han vil afdække den skæbne, som venter de tusindvis af mennesker, der tilbageholdes i de nye nazistiske koncentrationslejre.

  Hans mission er at rapportere om nazisternes krigsforbrydelser og organisere modstand inde fra lejren. Han sætter sig for at blive interneret i Auschwitz.

  Det er først, da Witold har ladet sig tage til fange og er blevet indsat i Auschwitz, at omfanget af nazisternes grufulde planer går op for ham.

  Den frivillige er en gennemresearchet, fængende og sand historie om en hidtil ret ukendt helt i kampen mod nazisternes grusomheder. Én mands forsøg på at ændre krigens gang.

  Brugerbedømmelser af Den frivillige

  • Gustav N. 17. Januar 2021

   Fremragende og utrolig fortælling. Klart læseværdig.


  Find lignende bøger
  Bogen Den frivillige findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.