Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den lilla rose - Tina Nissen - E-bog

Bag om Den lilla rose

Den Lilla Rose er en fantasyfortælling om en ung pige på 19 år, der hedder Lærke. Lærke arbejder på et plejehjem ved siden af sygeplejerskestudiet, hvor hun en dag møder fru Rosendal. Fru Rosendal introducerer Lærke til hendes to søstre – fru Vinterland og fru Mørkdal. De tre søstre viser sig at være magiske troldkvinder, der for mange år siden er blevet forvist fra landet Kriga. Nu har de brug for Lærkes hjælp til at vende hjem igen. Derfor bliver Lærke sendt på en mission, hvor hun skal skaffe Den Lilla Rose til de tre troldkvinder, fordi den kan hjælpe dem med at vende tilbage til Kriga. På sin mission får Lærke følgeskab af forskellige magiske væsner, der skal vise sig at være et par gode hjælpere undervejs. På rejsen må Lærke flere gange se sin frygt øjnene for at nå frem til Sølvdragen, der siges at vogte over Den Lilla Rose. Det er uden tvivl en farlig mission, hvor Lærkes mod og styrke bliver sat på prøve mange gange. Samtidig er det også en fortælling om venskaber, magiske væsner, trolddom og magi. Den Lilla Rose er skrevet af forfatter Tina Nissen og medforfatter Stine H. Tarp. Historien er primært skrevet til målgruppen 8 til 14 år, men er også blevet godt modtaget af publikum i andre aldersgrupper.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793377578
  • Udgivet:
  • 27. August 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Den lilla rose

Den Lilla Rose er en fantasyfortælling om en ung pige på 19 år, der hedder Lærke. Lærke arbejder på et plejehjem ved siden af sygeplejerskestudiet, hvor hun en dag møder fru Rosendal. Fru Rosendal introducerer Lærke til hendes to søstre – fru Vinterland og fru Mørkdal. De tre søstre viser sig at være magiske troldkvinder, der for mange år siden er blevet forvist fra landet Kriga. Nu har de brug for Lærkes hjælp til at vende hjem igen. Derfor bliver Lærke sendt på en mission, hvor hun skal skaffe Den Lilla Rose til de tre troldkvinder, fordi den kan hjælpe dem med at vende tilbage til Kriga.
På sin mission får Lærke følgeskab af forskellige magiske væsner, der skal vise sig at være et par gode hjælpere undervejs. På rejsen må Lærke flere gange se sin frygt øjnene for at nå frem til Sølvdragen, der siges at vogte over Den Lilla Rose. Det er uden tvivl en farlig mission, hvor Lærkes mod og styrke bliver sat på prøve mange gange. Samtidig er det også en fortælling om venskaber, magiske væsner, trolddom og magi.
Den Lilla Rose er skrevet af forfatter Tina Nissen og medforfatter Stine H. Tarp. Historien er primært skrevet til målgruppen 8 til 14 år, men er også blevet godt modtaget af publikum i andre aldersgrupper.

Brugerbedømmelser af Den lilla roseFind lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.