Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den lille mus og symfoniorkesteret - Anja Gram - E-bog

Bag om Den lille mus og symfoniorkesteret

Tag med den lille mus på en hvirvlende rundtur i symfoniorkestret. I bogens første del kan du gå på opdagelse i de mange finurlige detaljer, der nærmest får dig til at høre musikken med øjnene, når orkestret spiller en kendt klassisk melodi. I bogens anden del lærer du, hvad klassisk musik og et symfoniorkester er. Her fortæller musen om de forskellige instrumenter, hvorfor dirigenten er så vigtig, hvorfor musikerne har så fint tøj på og meget, meget mere. En bog, der med mageløse illustrationer og sprudlende fortælleglæde introducerer klassisk musik for børn og deres voksne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775921720
  • Udgivet:
  • 25. August 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Den lille mus og symfoniorkesteret

Tag med den lille mus på en hvirvlende rundtur i symfoniorkestret. I bogens første del kan du gå på opdagelse i de mange finurlige detaljer, der nærmest får dig til at høre musikken med øjnene, når orkestret spiller en kendt klassisk melodi.

I bogens anden del lærer du, hvad klassisk musik og et symfoniorkester er. Her fortæller musen om de forskellige instrumenter, hvorfor dirigenten er så vigtig, hvorfor musikerne har så fint tøj på og meget, meget mere.

En bog, der med mageløse illustrationer og sprudlende fortælleglæde introducerer klassisk musik for børn og deres voksne.

Brugerbedømmelser af Den lille mus og symfoniorkesteretFind lignende bøger
Bogen Den lille mus og symfoniorkesteret findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.