Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den rationelle investor - Kurt Kara - Bog

- Få succes med langsigtede value-aktier

Bag om Den rationelle investor

I denne bog om aktieinvesteringer lærer du fra en af markedets allerbedste, Kurt Kara, hvordan du kan bygge en opsparing og formue op. Hans påstand er, at langt de fleste mennesker kan blive gode investorer. Det kræver ikke magiske evner, medfødt talent eller held. Du skal til gengæld være klar til at investere din tid i den økonomiske og fornuftige tankegang – og dernæst nogle af dine penge i virksomheder frem for at bruge dem her og nu. Bogen vil give dig forudsætningerne for at blive en god og dermed økonomisk uafhængig investor. Den vil lære dig, hvordan aktiemarkedet fungerer, og den vil lære dig den afgørende forskel på at være investor og spekulant. Undervejs lærer du om gode tilbud, om risiko, om faren ved wow-effekt, markedshysteri og troen på hurtige gevinster. Du skal have din indre købmand frem, ikke din indre gambler. Men så er der også penge at tjene. Om forfatteren Kurt Kara er valueinvestor i Maj Invest og forvalter aktier for over 14 mia. kr. Han har beskæftiget sig med aktieinvesteringer i 17 år, og sammen med sin kollega Ulrik Jensen har han forvaltet Maj Invest Value Aktier siden den blev etableret i 2005. Afdelingen har konstant ligget i top målt på afkast ikke bare i Danmark, men globalt på de rangeringslister, som bl.a. det uafhængige ratingbureau Morningstar står bag. Indholdsoversigt Introduktion: Byg en formue på snusfornuft? Din værste fjende ser du i spejlet Spekulant eller investor? Risiko? Det er, når du ikke aner, hvad du laver Den gode fortællings forbandelse Ny teknologi – ven eller fjende? Monopolernes beskyttede tilværelse Kig på virksomheden Kunsten at købe til en attraktiv pris Lær af de bedste Her gik det godt – og rigtig skidt Den rationelle investors tjekliste

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788757449341
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 154
 • Udgivet:
 • 12. Oktober 2021
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 160x231x18 mm.
 • Vægt:
 • 393 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 6. December 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Den rationelle investor

Hvad er det værd? De fire ord kan gøre dig til et økonomiskuafhængigt menneske med overskud. Det kræver til gengæld, at du ikke bare gætter, gambler og ”spiller på aktiemarkedet”, men sætter dig ind i, hvad du har med at gøre og er rationel, når du investerer. I denne bog om aktieinvesteringer lærer du fra en af markedets allerbedste, Kurt Kara, hvordan du kan bygge en opsparing og formue op. Hans påstand er, at langt de fleste mennesker kan blive gode investorer. Det kræver ikke magiske evner, medfødt talent eller held. Du skal til gengæld være klar til at investere din tid i den økonomiske og fornuftige tankegang – og dernæst nogle af dine penge i virksomheder frem for at bruge dem her og nu. Bogen vil give dig forudsætningerne for at blive en god og dermed økonomisk uafhængig aktieinvestor. Den vil lære dig, hvordan aktiemarkedet fungerer, og den vil lære dig den afgørende forskel på at være aktieinvestor og aktiespekulant. Undervejslærer du om gode tilbud, om risiko, om faren ved wow-effekt, markedshysteri og troen på hurtige gevinster. Du skal have dinindre købmand frem, ikke din indre gambler. Men så er der også penge at tjene. I denne generelt opdaterede 2. udgave er der tilføjet et nyt kapitel om, hvad penge er – og ikke mindst hvad penges værdier, og hvornår du skal være opmærksom på, om den værdier ved at være udhulet. Kapitlet er en direkte udløber af covid-19-krisen, hvor vi endnu ikke kender den fremtidige betydning af, at mange lande har holdt hånden under borgere og virksomheder med økonomisk støtte.

Forlagets beskrivelse af Den rationelle investor

Hvad er det værd? De fire ord kan gøre dig til et økonomiskuafhængigt menneske med overskud. Det kræver til gengæld, at du ikke bare gætter, gambler og ”spiller på aktiemarkedet”, men sætter dig ind i, hvad du har med at gøre og er rationel, når du investerer.

I denne bog om aktieinvesteringer lærer du fra en af markedets allerbedste, Kurt Kara, hvordan du kan bygge en opsparing og formue op. Hans påstand er, at langt de fleste mennesker kan blive gode investorer. Det kræver ikke magiske evner, medfødt talent eller held. Du skal til gengæld være klar til at investere din tid i den økonomiske og fornuftige tankegang – og dernæst nogle af dine penge i virksomheder frem for at bruge dem her og nu.

Bogen vil give dig forudsætningerne for at blive en god og dermed økonomisk uafhængig aktieinvestor. Den vil lære dig, hvordan aktiemarkedet fungerer, og den vil lære dig den afgørende forskel på at være aktieinvestor og aktiespekulant. Undervejslærer du om gode tilbud, om risiko, om faren ved wow-effekt, markedshysteri og troen på hurtige gevinster. Du skal have dinindre købmand frem, ikke din indre gambler. Men så er der også penge at tjene.

I denne generelt opdaterede 2. udgave er der tilføjet et nyt kapitel om, hvad penge er – og ikke mindst hvad penges værdier, og hvornår du skal være opmærksom på, om den værdier ved at være udhulet. Kapitlet er en direkte udløber af covid-19-krisen, hvor vi endnu ikke kender den fremtidige betydning af, at mange lande har holdt hånden under borgere og virksomheder med økonomisk støtte.

Brugerbedømmelser af Den rationelle investor

 • Jesper P. 14. Maj 2020

  God gennemgang af de elementære principper. Samt gode anbefalinger til hans inspirationskilder.


Find lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.