Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den rødkjolede kat - Jack Thimm - E-bog

Bag om Den rødkjolede kat

… her er toogtyve underholdende fortællinger fortalt i et veloplagt sprog – krydret med en god portion humor ... … her er en helstøbt samling, der bærer præg af en stemme, som er helt sin egen ... … her er temaet om natur og unatur rigt udfoldet med brug af skiftende fortællerpositioner – eksempelvis i flere polske historier, hvor teksterne ”snakker” sammen på en befrugtende måde ... … her er et elegant kompositionsmønster, som føder talrige læsefornøjelser … Uddrag af bogen Der var fire huse med fire familjer: to børnefamiljer og to med børnefamiljernes bedsteforældre. Og far og datter døbte dukkerne efter tur med alle deres elske- og hadenavne – afhængigt af hvem de var og hvilken rolle, der blev tildelt dem. Og far og datter gav sig til at tale og agere på dukkernes vegne. Og de græd, når dukkerne var kede af det, og de jublede, når det gik dukkerne godt. De kom hele følelsesregistret igennem. Og så blev dukkerne store og skulle begynde at gå i skole, og far og datter lærte dem at stave og regne. Det var en kærkommen lejlighed til for Ole at få listet noget lærdom ind under huden på Sandra … ”… Jack Thimm er en mester i at bruge sproget i alle dets facetter …” – Mona Bonnkjer "… novellistisk begavelse … vidende, varm, vittig – og frem for alt – velskrivende …” – Keith Keller Om forfatteren JACK THIMM er født 1945 i Sundby på Amager og debuterede i 1970 med en digtsamling. Ved siden af bøgerne har han skrevet forskellige former for kulturreportager med salg til – blandt andre – Aktuelt, Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, Information, Corsaren og Danmarks Radio. Den rødkjolede kat er hans første novellesamling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772374239
  • Udgivet:
  • 16. November 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Den rødkjolede kat

… her er toogtyve underholdende fortællinger fortalt i et veloplagt sprog – krydret med en god portion humor ... … her er en helstøbt samling, der bærer præg af en stemme, som er helt sin egen ... … her er temaet om natur og unatur rigt udfoldet med brug af skiftende fortællerpositioner – eksempelvis i flere polske historier, hvor teksterne ”snakker” sammen på en befrugtende måde ...
… her er et elegant kompositionsmønster, som føder talrige læsefornøjelser …

Uddrag af bogen
Der var fire huse med fire familjer: to børnefamiljer og to med børnefamiljernes bedsteforældre. Og far og datter døbte dukkerne efter tur med alle deres elske- og hadenavne – afhængigt af hvem de var og hvilken rolle, der blev tildelt dem. Og far og datter gav sig til at tale og agere på dukkernes vegne. Og de græd, når dukkerne var kede af det, og de jublede, når det gik dukkerne godt. De kom hele følelsesregistret igennem. Og så blev dukkerne store og skulle begynde at gå i skole, og far og datter lærte dem at stave og regne. Det var en kærkommen lejlighed til for Ole at få listet noget lærdom ind under huden på Sandra …

”… Jack Thimm er en mester i at bruge sproget i alle dets facetter …”
– Mona Bonnkjer

"… novellistisk begavelse … vidende, varm, vittig – og frem for alt – velskrivende …”
– Keith Keller

Om forfatteren
JACK THIMM er født 1945 i Sundby på Amager og debuterede i 1970 med en digtsamling. Ved siden af bøgerne har han skrevet forskellige former for kulturreportager med salg til – blandt andre – Aktuelt, Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, Information, Corsaren og Danmarks Radio. Den rødkjolede kat er hans første novellesamling.

Forlagets beskrivelse af Den rødkjolede kat

… her er toogtyve underholdende fortællinger fortalt i et veloplagt sprog – krydret med en god portion humor ...

… her er en helstøbt samling, der bærer præg af en stemme, som er helt sin egen ...

… her er temaet om natur og unatur rigt udfoldet med brug af skiftende fortællerpositioner – eksempelvis i flere polske historier, hvor teksterne ”snakker” sammen på en befrugtende måde ...

… her er et elegant kompositionsmønster, som føder talrige læsefornøjelser …Uddrag af bogen

Der var fire huse med fire familjer: to børnefamiljer og to med børnefamiljernes bedsteforældre.

Og far og datter døbte dukkerne efter tur med alle deres elske- og hadenavne – afhængigt af hvem de var og hvilken rolle, der blev tildelt dem.

Og far og datter gav sig til at tale og agere på dukkernes vegne. Og de græd, når dukkerne var kede af det, og de jublede, når det gik dukkerne godt. De kom hele følelsesregistret igennem.

Og så blev dukkerne store og skulle begynde at gå i skole, og far og datter lærte dem at stave og regne. Det var en kærkommen lejlighed til for Ole at få listet noget lærdom ind under huden på Sandra …”… Jack Thimm er en mester i at bruge sproget i alle dets facetter …”

– Mona Bonnkjer”… novellistisk begavelse … vidende, varm, vittig – og frem for alt – velskrivende …”

– Keith KellerOm forfatteren

JACK THIMM er født 1945 i Sundby på Amager og debuterede i 1970 med en digtsamling. Ved siden af bøgerne har han skrevet forskellige former for kulturreportager med salg til – blandt andre – Aktuelt, Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, Information, Corsaren og Danmarks Radio. Den rødkjolede kat er hans første novellesamling.

Brugerbedømmelser af Den rødkjolede katFind lignende bøger
Bogen Den rødkjolede kat findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.