dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift - Knud Romer - Lydbog

Bag om Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift

Hvad er en forfatter? Det er en læser, som skriver. Og hvorfor? Fordi alt det, som du har læst, samler sig til en bog og ønsket om at skrive den: din egen. Hvordan skriver man så noget godt? Ved at rette noget dårligt. For du ved allerede bedre som læser. Måske lyder det enkelt og ligeud ad landevejen, men det bliver heller ikke rigtigt denne gang – og du ser det med det samme og retter igen. Sådan går det ellers om og om i den skruestik, som skal gøre en forfatter ud af læseren. De nærmer sig langsomt hinanden – famlende og usikkert – indtil den dag, hvor de bliver ét og tilfredsstillet i en sætning. Denne udgave af "Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift" indeholder sytten magiske fortællinger om kunst og kærlighed – og længslen efter det uopnåelige. Knud Romer (f. 1960) er uddannet i litteraturvidenskab og har arbejdet i reklamebranchen. Han har medvirket i Lars von Triers film "Idioterne", har skrevet filmmanuskripter og er en hyppig bidragyder til aviser og magasiner samt forskellige debatprogrammer. Han debuterede som forfatter i 2006 med "Den som blinker er bange for døden", som han blandt andet modtog De Gyldne Laurbær for.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728594827
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 11. April 2023
 • Oplæser:
 • Kasper Leisner, Knud Romer
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift

Hvad er en forfatter? Det er en læser, som skriver. Og hvorfor? Fordi alt det, som du har læst, samler sig til en bog og ønsket om at skrive den: din egen.
Hvordan skriver man så noget godt? Ved at rette noget dårligt. For du ved allerede bedre som læser. Måske lyder det enkelt og ligeud ad landevejen, men det bliver heller ikke rigtigt denne gang – og du ser det med det samme og retter igen.
Sådan går det ellers om og om i den skruestik, som skal gøre en forfatter ud af læseren. De nærmer sig langsomt hinanden – famlende og usikkert – indtil den dag, hvor de bliver ét og tilfredsstillet i en sætning.
Denne udgave af "Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift" indeholder sytten magiske fortællinger om kunst og kærlighed – og længslen efter det uopnåelige.

Knud Romer (f. 1960) er uddannet i litteraturvidenskab og har arbejdet i reklamebranchen. Han har medvirket i Lars von Triers film "Idioterne", har skrevet filmmanuskripter og er en hyppig bidragyder til aviser og magasiner samt forskellige debatprogrammer. Han debuterede som forfatter i 2006 med "Den som blinker er bange for døden", som han blandt andet modtog De Gyldne Laurbær for.

Brugerbedømmelser af Den svenske konges hemmelige marmeladeopskriftFind lignende bøger
Bogen Den svenske konges hemmelige marmeladeopskrift findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.