Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den usynlige pige - Lisa Jewell - Lydbog

Bag om Den usynlige pige

En gribende og spændingsfyldt krimi om svigt og mørke familiehemmeligheder, fuld af twists og uventede drejninger. Efter sine forældres død har 17-årige Saffyre Maddox gået i terapi hos børnepsykologen Roan Fours. Da Roan efter tre års behandling vurderer, at Saffyre er klar til at komme videre, føler hun sig svigtet, og i ly af mørket begynder hun at udspionere Roan og hans familie for at bevare en forbindelse til ham. Over for familien Fours' hus bor Owen Pick. Han har aldrig haft en kæreste, bor på sin tantes gæsteværelse, og så er han for nylig blevet fyret fra sit job som lærer efter at være blevet beskyldt for seksuelt krænkende adfærd. Han benægter selv på det kraftigste, og da han en dag desperat søger efter professionel hjælp online, bliver han suget ind i internettets mørkeste afkroge. På valentinsdag forsvinder Saffyre – og det viser sig, at Owen var den sidste, der så hende i levende live. "Lisa Jewells Den usynlige pige skiller sig ud fra mængden. Den får dig helt ud på kanten af sædet." – USA TODAY

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712064121
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 2. Juni 2021
 • Oplæser:
 • Thomas Guldberg Madsen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Den usynlige pige

  Beskrivelse af Den usynlige pige

  En gribende og spændingsfyldt krimi om svigt og mørke familiehemmeligheder, fuld af twists og uventede drejninger.

  Efter sine forældres død har 17-årige Saffyre Maddox gået i terapi hos børnepsykologen Roan Fours. Da Roan efter tre års behandling vurderer, at Saffyre er klar til at komme videre, føler hun sig svigtet, og i ly af mørket begynder hun at udspionere Roan og hans familie for at bevare en forbindelse til ham.

  Over for familien Fours' hus bor Owen Pick. Han har aldrig haft en kæreste, bor på sin tantes gæsteværelse, og så er han for nylig blevet fyret fra sit job som lærer efter at være blevet beskyldt for seksuelt krænkende adfærd. Han benægter selv på det kraftigste, og da han en dag desperat søger efter professionel hjælp online, bliver han suget ind i internettets mørkeste afkroge.

  På valentinsdag forsvinder Saffyre – og det viser sig, at Owen var den sidste, der så hende i levende live.

  "Lisa Jewells Den usynlige pige skiller sig ud fra mængden. Den får dig helt ud på kanten af sædet." – USA TODAY

  Brugerbedømmelser af Den usynlige pige

  • Krimiormen s. 1. Juni 2021

   ”Den usynlige pige” er ikke mit første bekendtskab med Lisa Jewell, derfor vidste jeg næsten godt, at jeg stod med en anderledes krimi i hånden, da jeg modtog ”Den usynlige pige”.

   ”Den usynlige pige” er egentlig ikke bare en krimi, men mere en psykologisk krimi.

   Gør dig klar til at læne dig tilbage med denne fantastisk psykologiske krimi der forstår at fange læseren, hele vejen igennem.

   Vurdering: 5/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Find lignende bøger
  Bogen Den usynlige pige findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.