Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Der findes en tvilling - Heidi Unger - E-bog

Bag om Der findes en tvilling

Camilla, en ung kvinde fra Amager, får en gammel bog, som hun skal læse. Det er en livshistorie af en kvinde fra hendes mødrene ophav, som er en engel. Det er nu op til Camilla at finde sammenhængen fra bogen og til hende selv. Er hun en efterkommer af en engel? Er det muligt? Camilla drager til Luxor for at opfylde det, som bogen beder hende om at finde. Her møder hun medlemmer af ordenen Ordo Amoris – Kærlighedens Orden. Den gemmer på en stor hemmelighed, som ikke på nogen måde må komme i hænderne på Satans yngel i Syrien. Uforvarende bliver Camilla inddraget i opgøret mellem Det Gode og Det Onde. Vil det lykkes Camilla at forhindre katastrofen? På samme tid får syreren Abdullah, Satans discipel, til opgave at udslette ordenen og Camilla. Vil det lykkes ham?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776088224
  • Udgivet:
  • 19. Februar 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Der findes en tvilling

Camilla, en ung kvinde fra Amager, får en gammel bog, som hun skal læse. Det er en livshistorie af en kvinde fra hendes mødrene ophav, som er en engel. Det er nu op til Camilla at finde sammenhængen fra bogen og til hende selv. Er hun en efterkommer af en engel? Er det muligt?
Camilla drager til Luxor for at opfylde det, som bogen beder hende om at finde. Her møder hun medlemmer af ordenen Ordo Amoris – Kærlighedens Orden. Den gemmer på en stor hemmelighed, som ikke på nogen måde må komme i hænderne på Satans yngel i Syrien.
Uforvarende bliver Camilla inddraget i opgøret mellem Det Gode og Det Onde. Vil det lykkes Camilla at forhindre katastrofen?
På samme tid får syreren Abdullah, Satans discipel, til opgave at udslette ordenen og Camilla. Vil det lykkes ham?

Brugerbedømmelser af Der findes en tvillingFind lignende bøger
Bogen Der findes en tvilling findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.