Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det blinde øje - Jeffrey Archer - Lydbog

indgår i Warwick serien

Bag om Det blinde øje

"Det blinde øje" er tredje bog i serien om politikommissær William Warwick, der har sat sig som mål at bekæmpe kriminalitet alle steder i samfundet, koste hvad det vil. William Warwick har fået til opgave at undersøge en mistanke om korruption inden for egne rækker i Metropolitan-politistyrken. I samarbejde med efterforskerne Rebecca Pankhurst og Nicky Bailey skal Warwicks team gå undercover og følge den unge politimand Jerry Summers, hvis ødsle privatforbrug langtfra stemmer overens med hans beskedne politiløn. Det står hurtigt klart for Warwick og teamet, at korruptionen i politistyrken er langt mere omfattende, end de har forestillet sig. Kan det virkelig være sandt, at selv hans nærmeste kollegaer er villige til at vende det blinde øje til magtmisbrug og vennetjenester? "Hvis der var en nobelpris i fortællekunst, ville Archer få den." – Daily Telegraph "Uden tvivl vor tids største historiefortæller." – Mail on Sunday Jeffrey Archer (f. 1940) er britisk forfatter og tidligere politiker. Archer udkommer i 97 lande og har solgt over 330 millioner bøger på verdensplan. Han bor i London med sin hustru.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728000250
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 16. November 2021
 • Oplæser:
 • Jesper Bøllehuus
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Det blinde øje

"Det blinde øje" er tredje bog i serien om politikommissær William Warwick, der har sat sig som mål at bekæmpe kriminalitet alle steder i samfundet, koste hvad det vil.
William Warwick har fået til opgave at undersøge en mistanke om korruption inden for egne rækker i Metropolitan-politistyrken. I samarbejde med efterforskerne Rebecca Pankhurst og Nicky Bailey skal Warwicks team gå undercover og følge den unge politimand Jerry Summers, hvis ødsle privatforbrug langtfra stemmer overens med hans beskedne politiløn.
Det står hurtigt klart for Warwick og teamet, at korruptionen i politistyrken er langt mere omfattende, end de har forestillet sig. Kan det virkelig være sandt, at selv hans nærmeste kollegaer er villige til at vende det blinde øje til magtmisbrug og vennetjenester?

"Hvis der var en nobelpris i fortællekunst, ville Archer få den." – Daily Telegraph

"Uden tvivl vor tids største historiefortæller." – Mail on Sunday

Jeffrey Archer (f. 1940) er britisk forfatter og tidligere politiker. Archer udkommer i 97 lande og har solgt over 330 millioner bøger på verdensplan. Han bor i London med sin hustru.

Brugerbedømmelser af Det blinde øjeFind lignende bøger
Bogen Det blinde øje findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.