Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det (d)øde hus på Egevej - Mette Finderup - E-bog

Bag om Det (d)øde hus på Egevej

Søstrene Sofie og Kira går i 8. klasse i den lille by Glarup. Her har de boet sammen med deres mor, siden faren døde i en ulykke. I den lille provinsby er alt enormt pænt og kedeligt – i hvert fald ifølge Kira. Og så må man jo selv opsøge eventyret … En dag tager de to søstre en omvej ned ad Egevej og opdager et gammelt, faldefærdigt hus, som viser sig at gemme på en uhyggelig fortid. Blandt husets mange hemmeligheder finder søstrene fire mystiske skrin og et genfærd – og snart er Sofie og Kira rodet ind i en dramatisk jagt, der involverer uhyrer, spøgelser og døde børn. Tør du besøge det (d)øde hus på Egevej? Det er en letlæst gyser med et LIX-tal på 15.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776260125
  • Udgivet:
  • 5. April 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Det (d)øde hus på Egevej

Søstrene Sofie og Kira går i 8. klasse i den lille by Glarup. Her har de boet sammen med deres mor, siden faren døde i en ulykke. I den lille provinsby er alt enormt pænt og kedeligt – i hvert fald ifølge Kira. Og så må man jo selv opsøge eventyret …
En dag tager de to søstre en omvej ned ad Egevej og opdager et gammelt, faldefærdigt hus, som viser sig at gemme på en uhyggelig fortid. Blandt husets mange hemmeligheder finder søstrene fire mystiske skrin og et genfærd – og snart er Sofie og Kira rodet ind i en dramatisk jagt, der involverer uhyrer, spøgelser og døde børn.

Tør du besøge det (d)øde hus på Egevej? Det er en letlæst gyser med et LIX-tal på 15.

Brugerbedømmelser af Det (d)øde hus på EgevejFind lignende bøger
Bogen Det (d)øde hus på Egevej findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.