Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Det er genialt, det der af Carsten Werge

Det er genialt, det der - Lydbog

Bag om Det er genialt, det der

Tre af landets bedste fodboldkommentatorer gennem tilsammen mere end fem årtier tager os med på en rejse til deres største oplevelser med fodbold. De fortæller om minderige kampe, om møderne med de største stjerner, og de tager os med bag kulisserne på de bedste og de værste stadioner. I tre samtaler diskuterer de også det helt særlige arbejde, de har til fælles, udviklingen inden for teknik og professionel fodbold, deres forberedelse og egen særlige stil – og fordele og ulemper ved at have en medkommentator! Carsten Werge, Svend Gehrs og Flemming Toft har lagt stemmer til alle de største kampe – den legendariske 4-2-sejr over Sovjetunionen grundlovsdag 1985 (med Svend Gehrs), EM-finalen 1992 (med Flemming Toft) eller Liverpools ufattelige comeback i Champions League-finalen i 2005 (med Carsten Werge). Svend Gehrs (f. 1940) dækkede bl.a. engelske tipskampe, inden hans stemme blev rigtig landskendt som lydspor til firserlandsholdets bedrifter, hvor han med engagement og indlevelse satte nye standarder for kommentering. Flemming Toft (f. 1948) skrev om sport for flere aviser og tog en tur over Danmarks Radio, inden han bragede igennem lydmuren på TV 2, hvor han kommenterede italiensk og spansk fodbold og over 300 danske landskampe, bl.a. EM-triumfen i 92. Carsten Werge (f. 1959) lærte at gå til biddet på Hvidovre Avis, inden han blev sportskommentator på Danmarks Radio. Han har kommenteret flere Champions League-kampe end nogen anden i branchen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726571646
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 17. Juli 2020
 • Oplæser:
 • Wergesforedrag v/Carsten Werge

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 139,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Det er genialt, det der
Tre af landets bedste fodboldkommentatorer gennem tilsammen mere end fem årtier tager os med på en rejse til deres største oplevelser med fodbold. De fortæller om minderige kampe, om møderne med de største stjerner, og de tager os med bag kulisserne på de bedste og de værste stadioner. I tre samtaler diskuterer de også det helt særlige arbejde, de har til fælles, udviklingen inden for teknik og professionel fodbold, deres forberedelse og egen særlige stil – og fordele og ulemper ved at have en medkommentator!
Carsten Werge, Svend Gehrs og Flemming Toft har lagt stemmer til alle de største kampe – den legendariske 4-2-sejr over Sovjetunionen grundlovsdag 1985 (med Svend Gehrs), EM-finalen 1992 (med Flemming Toft) eller Liverpools ufattelige comeback i Champions League-finalen i 2005 (med Carsten Werge).

Svend Gehrs (f. 1940) dækkede bl.a. engelske tipskampe, inden hans stemme blev rigtig landskendt som lydspor til firserlandsholdets bedrifter, hvor han med engagement og indlevelse satte nye standarder for kommentering.
Flemming Toft (f. 1948) skrev om sport for flere aviser og tog en tur over Danmarks Radio, inden han bragede igennem lydmuren på TV 2, hvor han kommenterede italiensk og spansk fodbold og over 300 danske landskampe, bl.a. EM-triumfen i 92.
Carsten Werge (f. 1959) lærte at gå til biddet på Hvidovre Avis, inden han blev sportskommentator på Danmarks Radio. Han har kommenteret flere Champions League-kampe end nogen anden i branchen.
Brugerbedømmelser af Det er genialt, det der


Find lignende bøger
Bogen Det er genialt, det der findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.