Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Det glemte brev af Jillian Cantor

Det glemte brev - Lydbog

Bag om Det glemte brev

I Østrig i 1938 må den unge Kristoff overtage sin jødiske mesters virke med at lave frimærker til tyskerne, da mester forsvinder under Krystalnatten. Selv om Kristoff sætter sit liv på spil, hjælper han den østrigske modstandsbevægelse med at lave falske identitetspapirer til jødiske familier. Da han midt i krigens brutale kaos forelsker sig hovedkulds i mesters datter Elena, må han finde en måde at redde hende og sig selv på. I 1989 i Los Angeles støder Katie Nelson på sin fars frimærkesamling og sender den til vurdering hos eksperten Benjamin, som opdager et sjældent østrigsk frimærke fra 1940'erne på et brev, der aldrig er blevet afsendt. Katies far har Alzheimers, så for at finde svar på, hvor det mystiske brev kommer fra, rejser Katie til Berlin, hvor muren netop er faldet. Her bliver hun konfronteret med en familiehistorie fuld af lidenskab og tragedie, der går på tværs af kontinenter og generationer. "En fantastisk page-turner." - New York Magazine "Velskrevet historiefortælling og sympatiske karakterer." – Kirkus "Opløftende på trods ... til læsere, der holder af at læse om anden verdenskrig." – Library Journal "Cantor væver dygtigt fortællingen om to forskellige verdener sammen. Det glemte brev er en rørende historie om kærlighed, opofrelse og mod." – Shelf Awareness "Håbefuld og gribende." - Booklist Jillian Cantor er en amerikansk forfatter, der har skrevet en række populære bøger. Hun har både skrevet bøger til unge og voksne og har vundet flere litterære priser. Hendes bøger er blevet oversat til flere fremmedsprog og har opnået en bred læserskare verden over.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711964811
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 28. Marts 2018
 • Oplæser:
 • Anne-Mette Johansen
 • 65,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 34% som medlem
 • 56,95 kr.
 • 12,05 kr. (34%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Det glemte brev
I Østrig i 1938 må den unge Kristoff overtage sin jødiske mesters virke med at lave frimærker til tyskerne, da mester forsvinder under Krystalnatten. Selv om Kristoff sætter sit liv på spil, hjælper han den østrigske modstandsbevægelse med at lave falske identitetspapirer til jødiske familier. Da han midt i krigens brutale kaos forelsker sig hovedkulds i mesters datter Elena, må han finde en måde at redde hende og sig selv på. 

I 1989 i Los Angeles støder Katie Nelson på sin fars frimærkesamling og sender den til vurdering hos eksperten Benjamin, som opdager et sjældent østrigsk frimærke fra 1940'erne på et brev, der aldrig er blevet afsendt. Katies far har Alzheimers, så for at finde svar på, hvor det mystiske brev kommer fra, rejser Katie til Berlin, hvor muren netop er faldet. Her bliver hun konfronteret med en familiehistorie fuld af lidenskab og tragedie, der går på tværs af kontinenter og generationer. 

"En fantastisk page-turner." - New York Magazine

"Velskrevet historiefortælling og sympatiske karakterer." – Kirkus

"Opløftende på trods ... til læsere, der holder af at læse om anden verdenskrig." – Library Journal

"Cantor væver dygtigt fortællingen om to forskellige verdener sammen. Det glemte brev er en rørende historie om kærlighed, opofrelse og mod." – Shelf Awareness

"Håbefuld og gribende." - Booklist

Jillian Cantor er en amerikansk forfatter, der har skrevet en række populære bøger. Hun har både skrevet bøger til unge og voksne og har vundet flere litterære priser. Hendes bøger er blevet oversat til flere fremmedsprog og har opnået en bred læserskare verden over.
Brugerbedømmelser af Det glemte brev
 • Sarah R. 27. Maj 2020

  En dejlig historie om et frimærke med en så stor betydning, i en så mørk og trist tid.


Find lignende bøger
Bogen Det glemte brev findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.