Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Det professionelle køkken - Ulla Bach Jensen - Bog

Bag om Det professionelle køkken

Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel. Bogen indeholder følgende kapitler: Professionel forplejningTilberedningsmetoderPlanlægning af køkkenets arbejde Bæredygtig produktionArbejdsmiljøKalkulationKvalitetsarbejde

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788729007203
  • Indbinding:
  • Ukendt
  • Udgivet:
  • 1. august 2023
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 171x242x14 mm.
  • Vægt:
  • 449 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Det professionelle køkken

Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel.
Bogen indeholder følgende kapitler:
Professionel forplejningTilberedningsmetoderPlanlægning af køkkenets arbejde Bæredygtig produktionArbejdsmiljøKalkulationKvalitetsarbejde

Brugerbedømmelser af Det professionelle køkken



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.