Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det seje sjak mødes under uret - Asger Schnack - Lydbog

Bag om Det seje sjak mødes under uret

Det er efterårsferie, og spiongruppen "Det seje sjak" har ikke meget at tage sig til. Lige indtil Alberte en dag får øje på indbrudstyven Vanessa inde på Hovedbanegården. Hun har levet på gaden, siden hun stak af fra kvarteret, og de fem venner beslutter sig for at hjælpe hende. Men det er nu lettere sagt end gjort, for Vanessa bliver forfulgt af en farlig voldsmand, og han er lige i hælene på hende. Heldigvis har de taget Katrines trofaste hund, Chester, med sig ... Serien om de fem skolekammerater i spiongruppen "Det seje sjak" består af de fire bøger "Det seje sjak", "Det seje sjak mødes under uret", "Det seje sjak sover i timen" og "Det seje sjak går i aktion". Bøgerne er blevet til som et samarbejde mellem de tre forfattere Benn Q. Holm, Asger Schnack og Boris Boll-Johansen. Asger Schnack (f. 1949) er en dansk forlægger, oversætter og forfatter. Han debuterede med digtsamlingen "Øjeæbler" i 1977 og har siden udgivet utalige digte, essays og prosatekster. Derudover har han undervist på Forfatterskolen 2009-2011. Asger Schnack har modtaget flere priser og legater og blev i 2001 tildelt Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726126044
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 20. November 2019
 • Oplæser:
 • Lars Lippert
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Det seje sjak mødes under uret

Det er efterårsferie, og spiongruppen "Det seje sjak" har ikke meget at tage sig til. Lige indtil Alberte en dag får øje på indbrudstyven Vanessa inde på Hovedbanegården. Hun har levet på gaden, siden hun stak af fra kvarteret, og de fem venner beslutter sig for at hjælpe hende. Men det er nu lettere sagt end gjort, for Vanessa bliver forfulgt af en farlig voldsmand, og han er lige i hælene på hende. Heldigvis har de taget Katrines trofaste hund, Chester, med sig ...

Serien om de fem skolekammerater i spiongruppen "Det seje sjak" består af de fire bøger "Det seje sjak", "Det seje sjak mødes under uret", "Det seje sjak sover i timen" og "Det seje sjak går i aktion". Bøgerne er blevet til som et samarbejde mellem de tre forfattere Benn Q. Holm, Asger Schnack og Boris Boll-Johansen.

Asger Schnack (f. 1949) er en dansk forlægger, oversætter og forfatter. Han debuterede med digtsamlingen "Øjeæbler" i 1977 og har siden udgivet utalige digte, essays og prosatekster. Derudover har han undervist på Forfatterskolen 2009-2011. Asger Schnack har modtaget flere priser og legater og blev i 2001 tildelt Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af Det seje sjak mødes under uretFind lignende bøger
Bogen Det seje sjak mødes under uret findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.