dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Det sidste brev fra din elsker - Jojo Moyes - Bog

Bag om Det sidste brev fra din elsker

Det sidste brev fra din elsker, en romantisk fortælling af Jojo Moyes. Bogen er udgivet d. 3. August 2021, af forlaget ‘Alpha Forlaget’. Bogen kommer med hele 496 sider i alt som paperback! Bogen befinder sig i London 1960, hvor vi møder Jennifer Stirling, som for nyligt er vågnet på et hospital. Jennifer har ingen erindring om hvad der er sket, og har mange spørgsmål til hvordan hun er endt her. Det lader til hun har været i en bilulykke, og det er ikke det eneste hun ikke kan huske, det virker til at hun ikke kan genkende sin mand.. Han har besøgt hende mange gange, og hun kan endnu ikke huske hvem han er. Efter hun er kommet til sig selv, kommer hun hjem igen, og det stopper ikke hendes eftersøgen. Hun er nysgerrig efter at finde sandheden og finde ud af hvad der er sket. Hun jagter efter spor som kan forbinde stykkerne i hendes hukommelse igen, det kan hjælpe hende med at huske, hvem hun egentlig var før ulykken. Det lykkedes hende at finde en bog, som indeholdte en unik underskrift, med et specielt “B” fra en mand, som ifølge bogen hun var klar til at satse meget for. Hvorfor har han ikke kontaktet hende tænker hun? Bogen spoler frem i tiden til London 2003. En journalist ved navn Ellie Haworth, finder et meget gammelt brev, som beskriver et ulykkeligt kærlighedsliv. Det er en mand som lader til at bønfalde en gift kvinde som han har en affærer med.. Han ønsker at stikke af med hende. Journalisten Ellie har mildest talt et rodet kærlighedsliv og det gør hende besat af brevet, for hun ønsker at det lykkedes for dem.. Måske er der håb for hendes eget kærlighedsliv hvis det lykkedes disse to af stikke af sammen?

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772390253
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 496
 • Udgivet:
 • 3. August 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 140x221x37 mm.
 • Vægt:
 • 568 g.
 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 23. April 2024

Beskrivelse af Det sidste brev fra din elsker

Det sidste brev fra din elsker, en romantisk fortælling af Jojo Moyes. Bogen er udgivet d. 3. August 2021, af forlaget ‘Alpha Forlaget’. Bogen kommer med hele 496 sider i alt som paperback!

Bogen befinder sig i London 1960, hvor vi møder Jennifer Stirling, som for nyligt er vågnet på et hospital. Jennifer har ingen erindring om hvad der er sket, og har mange spørgsmål til hvordan hun er endt her. Det lader til hun har været i en bilulykke, og det er ikke det eneste hun ikke kan huske, det virker til at hun ikke kan genkende sin mand.. Han har besøgt hende mange gange, og hun kan endnu ikke huske hvem han er. Efter hun er kommet til sig selv, kommer hun hjem igen, og det stopper ikke hendes eftersøgen.

Hun er nysgerrig efter at finde sandheden og finde ud af hvad der er sket. Hun jagter efter spor som kan forbinde stykkerne i hendes hukommelse igen, det kan hjælpe hende med at huske, hvem hun egentlig var før ulykken. Det lykkedes hende at finde en bog, som indeholdte en unik underskrift, med et specielt “B” fra en mand, som ifølge bogen hun var klar til at satse meget for. Hvorfor har han ikke kontaktet hende tænker hun?

Bogen spoler frem i tiden til London 2003. En journalist ved navn Ellie Haworth, finder et meget gammelt brev, som beskriver et ulykkeligt kærlighedsliv. Det er en mand som lader til at bønfalde en gift kvinde som han har en affærer med.. Han ønsker at stikke af med hende. Journalisten Ellie har mildest talt et rodet kærlighedsliv og det gør hende besat af brevet, for hun ønsker at det lykkedes for dem.. Måske er der håb for hendes eget kærlighedsliv hvis det lykkedes disse to af stikke af sammen?

Forlagets beskrivelse af Det sidste brev fra din elsker

Flot ny stor paperbackudgave af en af Jojo Moyes’ mest populære romaner - romanen bag biograffilmen.

En smuk historie om kærlighedens veje og vildveje og om to kvinder, hvis skæbner krydses på tværs af tid.

Gedigent underholdende ... Gå nu endelig foråret i møde med Det sidste brev fra min elsker – Weekendavisen

***** Jojo Moyes har skruet en fantastisk romantisk bog sammen – Alt for damerne

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ Vidunderligt velskrevet, rørende, romantisk – Femina

London 1960. Jennifer Stirling vågner i en hospitalsseng. Hun kan absolut intet huske - hverken bilulykken, der gik forud, eller den mand, der besøger hende på hospitalet og siger, at han er hendes mand. Ikke engang sit eget navn kan hun huske. Hjemme igen går hun på jagt efter spor, der kan hjælpe hende med at huske, hvem hun var. Gemt i en bog finder hun et lidenskabeligt brev underskrevet med et B fra en mand, som hun tydeligvis var villig til at satse alt for. Men hvem er han? Og hvorfor prøver han ikke at kontakte hende?

London 2003. Journalisten Ellie Haworth falder over et gammelt brev, hvori en mand bønfalder sin gifte elskerinde om at stikke af med ham. Ellies eget kærlighedsliv er mildest talt noget rod, og hun bliver nærmest besat af at finde ud af, hvad der skete med brevets to elskende. Hvis de levede lykkeligt til deres dages ende, er der måske også håb for hendes egen håbløse affære.

Jojo Moyes (f. 1969) er uddannet journalist og debuterede som skønlitterær forfatter i 2002. Siden da er det blevet til 14 romaner og 2 kortromaner. Jojo Moyes er i løbet af det seneste tiår blevet en af verdens mest læste forfattere med sine varme romaner om familie, venskab og kærlighed, der har fået læserne til både at grine og græde. Mest kendt er hun for kærlighedsromanen Mig før dig (2012). Jojo Moyes bøger er oversat til 46 sprog, og hun har solgt over 40 millioner bøger.

Brugerbedømmelser af Det sidste brev fra din elskerFind lignende bøger
Bogen Det sidste brev fra din elsker findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.