Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det sidste brev fra din elsker - Jojo Moyes - E-bog

Bag om Det sidste brev fra din elsker

"Det sidste brev fra din elsker" er en smuk roman om kærlighedens veje og vildveje og om to kvinder, hvis skæbner krydses på tværs af tid. Året er 1960, da Jennifer Stirling vågner i en hospitalsseng. Hun kan absolut intet huske - hverken bilulykken hun er indlagt for eller den mand, der besøger hende på hospitalet og siger, at de er gift. Hun kan end ikke huske sit eget navn. Hjemme igen går hun på jagt efter spor, der kan hjælpe hende med at huske, hvem hun engang var. Gemt i en bog finder hun et lidenskabeligt brev fra manden B, som hun tydeligvis var villig til at satse alt for. I 2003 falder journalisten Ellie Haworth over et gammelt brev, hvori en mand bønfalder sin gifte elskerinde om at stikke af med ham. Da Ellies eget kærlighedsliv mildest talt er noget rod, kaster hun sig helhjertet ind i opklaringen af, hvordan skæbnen udspillede sig for de to elskende. "Det sidste brev fra din elsker" er en utrolig romantisk fortælling skrevet af forfatteren til "Mig før dig".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793983441
  • Udgivet:
  • 8. Januar 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Det sidste brev fra din elsker

"Det sidste brev fra din elsker" er en smuk roman om kærlighedens veje og vildveje og om to kvinder, hvis skæbner krydses på tværs af tid.

Året er 1960, da Jennifer Stirling vågner i en hospitalsseng. Hun kan absolut intet huske - hverken bilulykken hun er indlagt for eller den mand, der besøger hende på hospitalet og siger, at de er gift. Hun kan end ikke huske sit eget navn. Hjemme igen går hun på jagt efter spor, der kan hjælpe hende med at huske, hvem hun engang var. Gemt i en bog finder hun et lidenskabeligt brev fra manden B, som hun tydeligvis var villig til at satse alt for.

I 2003 falder journalisten Ellie Haworth over et gammelt brev, hvori en mand bønfalder sin gifte elskerinde om at stikke af med ham. Da Ellies eget kærlighedsliv mildest talt er noget rod, kaster hun sig helhjertet ind i opklaringen af, hvordan skæbnen udspillede sig for de to elskende.

"Det sidste brev fra din elsker" er en utrolig romantisk fortælling skrevet af forfatteren til "Mig før dig".

Brugerbedømmelser af Det sidste brev fra din elskerFind lignende bøger
Bogen Det sidste brev fra din elsker findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.