Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Det vi tror på af Kamala Harris Du sparer 18% ift. forlagets pris Spar 18%

Det vi tror på - E-bog

- En amerikansk rejse

Bag om Det vi tror på

Kamala Harris er en af USA’s mest prominente og indflydelsesrige politikere, og med denne selvbiografi fortæller hun om sin vej til toppen af amerikansk politik. Bogen skildrer Harris’ opvækst og karriere og frem for alt den politiske vision for en af verdens mest indflydelsesrige politikere og de sandheder, hun tror på. Som farvet kvinde i en hvid og mandsdomineret verden har Harris brudt det ene glasloft efter det andet. Hun var den første sorte og den første kvinde til at blive statsanklager i Californien, den første sydasiatiske senator og den første farvede vicepræsidentkandidat – og nu både den første kvindelige og den første farvede vicepræsident. Som en foregangsfigur har hendes politiske positioner altid været mødt med modstand, både fra den konservative magt og fra den radikale venstrefløj. Harris forklarer blandt en række politiske emner, hvorfor bekæmpelsen af narkokriminalitet er så uligevægtigt fordelt og altovervejende målrettes sorte og latinoer. Og samtidig lyser hendes bog af et dybt engagement i et opgør med de uligheder, ikke mindst racemæssige, der martrer USA og særligt har gjort det gennem Trumps regeringstid. “Den personlige integritet stråler ud af hver en side i bogen.’” The Guardian

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772046907
 • Udgivet:
 • 1. Februar 2021
 • 220,95 kr.
 • 271,00 kr.
 • 50,05 kr. (18%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 43% som medlem
 • 191,95 kr.
 • 79,05 kr. (43%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Kamala Harris
Vis alle titler
Beskrivelse af Det vi tror på
Kamala Harris er en af USA’s mest prominente og indflydelsesrige politikere, og med denne selvbiografi fortæller hun om sin vej til toppen af amerikansk politik. Bogen skildrer Harris’ opvækst og karriere og frem for alt den politiske vision for en af verdens mest indflydelsesrige politikere og de sandheder, hun tror på.

Som farvet kvinde i en hvid og mandsdomineret verden har Harris brudt det ene glasloft efter det andet. Hun var den første sorte og den første kvinde til at blive statsanklager i Californien, den første sydasiatiske senator og den første farvede vicepræsidentkandidat – og nu både den første kvindelige og den første farvede vicepræsident.

Som en foregangsfigur har hendes politiske positioner altid været mødt med modstand, både fra den konservative magt og fra den radikale venstrefløj. Harris forklarer blandt en række politiske emner, hvorfor bekæmpelsen af narkokriminalitet er så uligevægtigt fordelt og altovervejende målrettes sorte og latinoer. Og samtidig lyser hendes bog af et dybt engagement i et opgør med de uligheder, ikke mindst racemæssige, der martrer USA og særligt har gjort det gennem Trumps regeringstid.

“Den personlige integritet stråler ud af hver en side i bogen.’”
The Guardian
Brugerbedømmelser af Det vi tror på


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Det vi tror på findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.