Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Devins Hjerteblod - Nora Roberts - E-bog

Bag om Devins Hjerteblod

Devins Hjerteblod De syndigt sexede MacKade brødre er tilbage! New York Times’ bestsellerforfatter nummer et: Nora Roberts får igen alle kvindelige læseres hjerter over hele verden til at længes og sukke. Sherif Devin MacKade har gennem et helt årti stået på sidelinjen og set til — med tålmodighed og stor smerte — mens den kvinde, han i hemmelighed elskede, var fanget i et rædselsvækkende, dystert ægteskab. Nu er den smukke Cassie Connor fri … men sårbar. Devin ved, han skal træde varsomt, alt imens han prøver skridt for skridt at finde ud af, om hans hjerte og kærlighed kan blive gengældt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9789150784992
  • Udgivet:
  • 1. Maj 2014
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Devins Hjerteblod

Devins Hjerteblod
De syndigt sexede MacKade brødre er tilbage! New York Times’ bestsellerforfatter nummer et: Nora Roberts får igen alle kvindelige

læseres hjerter over hele verden til at længes og sukke.Sherif Devin MacKade har gennem et helt årti stået på sidelinjen og set til — med tålmodighed og stor smerte — mens den kvinde, han i hemmelighed elskede, var fanget i et rædselsvækkende, dystert ægteskab. Nu er den smukke Cassie Connor fri … men sårbar. Devin ved, han skal træde varsomt, alt imens han prøver skridt for skridt at finde ud af, om hans hjerte og kærlighed kan blive gengældt.

Brugerbedømmelser af Devins HjerteblodFind lignende bøger
Bogen Devins Hjerteblod findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.