Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2022
Dødens horisont af GRETE ROULUND

Dødens horisont - E-bog

Bag om Dødens horisont

"Det var ikke helt lyst, og somalierne ville aldrig have fundet ham, hvis ikke et af deres kamelføl var løbet bort, fordi det var blevet skræmt af en slange. Sandet var kun blæst lidt henover ham, det var hans blå skjorte, de opdagede først, den var endnu ikke hvid af salt. På håret kunne de se, at det var en hvid mand. Razar, der var den ældste af dem, tog hans ur og trak det op. Det gik. -Hvorfor, spurgte en af de andre, - er han her, i sandet? Langt fra træer og vandet? En roman om en hvid, midaldrende mand og hans selvdestruktive deroute igennem Afrika. Grete Roulund, 1946-2004, var en dansk forfatter, hvis stil er hårdkogt med en dyster emneverden. Undersøgelser af menneskelig ondskab, ofte med brug af genretræk fra science fiction, og en grum og nådesløs humor blander sig desuden med uhyggen i hendes afdækning af mennesker i ekstreme situationer.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711588413
 • Udgivet:
 • 12. December 2016

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • BLACK WEEK
  : :
  65,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Dødens horisont
"Det var ikke helt lyst, og somalierne ville aldrig have fundet ham, hvis ikke et af deres kamelføl var løbet bort, fordi det var blevet skræmt af en slange. Sandet var kun blæst lidt henover ham, det var hans blå skjorte, de opdagede først, den var endnu ikke hvid af salt. På håret kunne de se, at det var en hvid mand. Razar, der var den ældste af dem, tog hans ur og trak det op. Det gik.

-Hvorfor, spurgte en af de andre, - er han her, i sandet? Langt fra træer og vandet?

En roman om en hvid, midaldrende mand og hans selvdestruktive deroute igennem Afrika.

Grete Roulund, 1946-2004, var en dansk forfatter, hvis stil er hårdkogt med en dyster emneverden. Undersøgelser af menneskelig ondskab, ofte med brug af genretræk fra science fiction, og en grum og nådesløs humor blander sig desuden med uhyggen i hendes afdækning af mennesker i ekstreme situationer.
Brugerbedømmelser af Dødens horisont


Find lignende bøger
Bogen Dødens horisont findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.