Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Drømmen - E-bog

Bag om Drømmen

Pressen skrev om Hulda Lütkens digtsamling "Drømmen" (1940): Himmelrummet er i hendes lille Bog; man har en Følelse af., at Versene er blevet til deri so drivende Skyer, som Dug, som Stjerner. Kai Flor (Berlingske Tidende) Den tager Læseren saa direkte om hans Hjerte, at hvert lille Digt bliver en Dialog mellem hende og ham. Christian Rimestad (Politiken) Laurbærkransen og Silkebaandet med Guldbogstaverne gaar til Hulda Lütken! ... Hendes Digte vokser, folder sig ud og sætter Blomst som en Plante. Kjeld Elfelt (Berlingske Tidende) Hun har bevaret den Sindets dirrende Følsomhed over for Elskoven og Naturen, der har berettiget en Kritiker til at indblande Sapfos hellige Navn i sin Lovprisning af denne jyske Digterinde. Kai Friis Møller (Ekstrabladet) Hvis Danmark var et verskært Land, vilde "Drømmen" blive revet bort, Oplag efter Oplag. Nu er den kun for de faa. Men de vil have en staaende, saa den atter og atter kan tages frem. Ejnar Thomsen (Aarhus Stiftstidende)

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740409833
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Drømmen

Pressen skrev om Hulda Lütkens digtsamling "Drømmen" (1940):

Himmelrummet er i hendes lille Bog; man har en Følelse af., at Versene er blevet til deri so drivende Skyer, som Dug, som Stjerner.
Kai Flor (Berlingske Tidende)
Den tager Læseren saa direkte om hans Hjerte, at hvert lille Digt bliver en Dialog mellem hende og ham.
Christian Rimestad (Politiken)
Laurbærkransen og Silkebaandet med Guldbogstaverne gaar til Hulda Lütken! ... Hendes Digte vokser, folder sig ud og sætter Blomst som en Plante.
Kjeld Elfelt (Berlingske Tidende)
Hun har bevaret den Sindets dirrende Følsomhed over for Elskoven og Naturen, der har berettiget en Kritiker til at indblande Sapfos hellige Navn i sin Lovprisning af denne jyske Digterinde.
Kai Friis Møller (Ekstrabladet)
Hvis Danmark var et verskært Land, vilde "Drømmen" blive revet bort, Oplag efter Oplag. Nu er den kun for de faa. Men de vil have en staaende, saa den atter og atter kan tages frem.
Ejnar Thomsen (Aarhus Stiftstidende)

Brugerbedømmelser af DrømmenFind lignende bøger

Bogen Drømmen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.