Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Edibility and In Vitro Meat - Rachel Robison-Greene - Bog

Bag om Edibility and In Vitro Meat

This book considers the arguments for and against the implementation of in vitro meat technology. Rachel Robison-Greene argues that in light of emerging technology, we should rethink the ethical dimensions of what makes something "edible."

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781793614667
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 14. november 2022
  • Størrelse:
  • 157x13x235 mm.
  • Vægt:
  • 394 g.
  • 2-3 uger.
  • 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Edibility and In Vitro Meat

This book considers the arguments for and against the implementation of in vitro meat technology. Rachel Robison-Greene argues that in light of emerging technology, we should rethink the ethical dimensions of what makes something "edible."

Brugerbedømmelser af Edibility and In Vitro Meat



Find lignende bøger
Bogen Edibility and In Vitro Meat findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.