Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektiv - Lars Petersen - Bog

Bag om Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektiv

EKSTERNT REGNSKAB er en lærebog, der behandler årsregnskabslovens regler for regnskabsaflæggelse for handels- og produktionsvirksomheder i klasse B og C. I denne 5. udgave er bogens opgavedel opdateret og udvidet. Opgaverne illustrerer den regnskabsmæssige behandling af problemstillingerne i form af indregning og efterfølgende måling, samt hvorledes dette indarbejdes og præsenteres i årsregnskabet. Bogen er rettet mod undervisningen på lange og korte videregående uddannelser, f.eks. HA, Finansøkonom, Finansbachelor, Financial Controller, HD, diplom- og akademiuddannelserne, og den kan anvendes, hvor den studerende har brug for en indføring i årsregnskabsloven. Bogen tager udgangspunkt i typiske, relevante regnskabsposter for de to virksomhedstyper. For hver regnskabspost gennemgår forfatteren de aktuelle regler i årsregnskabsloven med tilhørende forklaringer og eksempler. Denne systematik er valgt, da læseren sædvanligvis kender disse regnskabsposter fra tidligere undervisning i f.eks. bogføring. Det betyder, at mens reglerne for eksempelvis immaterielle anlægsaktiver er spredt over flere paragraffer i årsregnskabsloven, er de i denne bog samlet i ét kapitel. Det gør det nemmere for læseren at tilegne sig reglerne og skabe sig et overblik. I overensstemmelse med årsregnskabslovens balanceorienterede fokus ligger vægten i gennemgangen på balanceposterne, ligesom der er lagt vægt på inddragelse af den praktiske anvendelse af reglerne for de to virksomhedstyper. I tilknytning til hvert kapitel er der opgaver, der træner læseren i den praktiske anvendelse af de gennemgåede regler. På hansreitzel.dk kan læseren downloade skabeloner til brug for arbejdet med opgaverne. Som noget nyt i denne udgave kan undervisere desuden få løsningsforslag til opgaverne og links til videogennemgange af udvalgte opgaver via underviser.hansreitzel.dk eller ved henvendelse til forlaget.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702327823
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 608
 • Udgivet:
 • 3. Januar 2022
 • Udgave:
 • 5
 • Størrelse:
 • 170x240x38 mm.
 • Vægt:
 • 800 g.
 • 1-3 hverdage.
 • 11. Oktober 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektiv

EKSTERNT REGNSKAB er en lærebog, der behandler årsregnskabslovens regler for regnskabsaflæggelse for handels- og produktionsvirksomheder i klasse B og C. I denne 5. udgave er bogens opgavedel opdateret og udvidet. Opgaverne illustrerer den regnskabsmæssige behandling af problemstillingerne i form af indregning og efterfølgende måling, samt hvorledes dette indarbejdes og præsenteres i årsregnskabet.

Bogen er rettet mod undervisningen på lange og korte videregående uddannelser, f.eks. HA, Finansøkonom, Finansbachelor, Financial Controller, HD, diplom- og akademiuddannelserne, og den kan anvendes, hvor den studerende har brug for en indføring i årsregnskabsloven.

Bogen tager udgangspunkt i typiske, relevante regnskabsposter for de to virksomhedstyper. For hver regnskabspost gennemgår forfatteren de aktuelle regler i årsregnskabsloven med tilhørende forklaringer og eksempler. Denne systematik er valgt, da læseren sædvanligvis kender disse regnskabsposter fra tidligere undervisning i f.eks. bogføring. Det betyder, at mens reglerne for eksempelvis immaterielle anlægsaktiver er spredt over flere paragraffer i årsregnskabsloven, er de i denne bog samlet i ét kapitel. Det gør det nemmere for læseren at tilegne sig reglerne og skabe sig et overblik.

I overensstemmelse med årsregnskabslovens balanceorienterede fokus ligger vægten i gennemgangen på balanceposterne, ligesom der er lagt vægt på inddragelse af den praktiske anvendelse af reglerne for de to virksomhedstyper.

I tilknytning til hvert kapitel er der opgaver, der træner læseren i den praktiske anvendelse af de gennemgåede regler. På hansreitzel.dk kan læseren downloade skabeloner til brug for arbejdet med opgaverne.

Som noget nyt i denne udgave kan undervisere desuden få løsningsforslag til opgaverne og links til videogennemgange af udvalgte opgaver via underviser.hansreitzel.dk eller ved henvendelse til forlaget.

Brugerbedømmelser af Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektivFind lignende bøger
Bogen Eksternt regnskab - årsregnskabsloven i praktisk perspektiv findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.