Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Elefanter - Henrik Enemark - E-bog

indgår i Maxi serien

Bag om Elefanter

Elefanter er kendt for deres: – fire stærke ben – store øre – flotte stødtænder – lange snabel – små øjne med lange vipper Elefanten er et af de mest kendte dyr i verden. Det er også det største dyr på landjorden, og de allerstørste elefanter kan veje det sammen som 4-5 biler. Måske du selv har set en elefant i zoologisk have eller på en rejse? I denne bog kan du læse mere om de store og prægtige elefanter. Elefanter er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775925889
  • Udgivet:
  • 3. Maj 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Elefanter

Elefanter er kendt for deres:
– fire stærke ben
– store øre
– flotte stødtænder
– lange snabel
– små øjne med lange vipper

Elefanten er et af de mest kendte dyr i verden. Det er også det største dyr på landjorden, og de allerstørste elefanter kan veje det sammen som 4-5 biler. Måske du selv har set en elefant i zoologisk have eller på en rejse? I denne bog kan du læse mere om de store og prægtige elefanter.

Elefanter er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Brugerbedømmelser af ElefanterFind lignende bøger
Bogen Elefanter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.