Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Elias og stjernerne - Marianne Gyllensten Jahn - E-bog

Bag om Elias og stjernerne

Elias ser rødgule lyn, der springer mellem siderne i den snævre passage. I få glimts tid svæver han udenfor indgangen. Kan jeg overleve turen igennem? Han tøver. Elias er elleve år. Corona har lukket hans skole, hans bedste ven er flyttet, og hans mor er i karantæne. En aften ser han et stjerneskud og ønsker sig en ven. 2Bias kommer fra galaksen BiKu, og de to tager på rejse i rummet. Her opdager de et monster så stort, at det er usynligt og kan kaste med galakser. Kan 2Bias og Elias standse og uskadeliggøre universets største monster? Om forfatteren Marianne Gyllensten Jahn (f. 1962) debuterede i 2018 med Fortællinger omkring et bjerg. Elias og stjernerne begyndte som sms til mit barnebarn. Sammen lod vi os overvælde af rummet, der er så stort, så fjernt og alle vegne omkring os. Vi ønskede at vide mere om vores solsystem og vores galakse Mælkevejen. Snart tog fantasien over: 2Bias skater på meteorer og asteroider i fjerne galakser og monsteret sætter skub i stjerners, planeters og galaksers bevægelser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794289269
  • Udgivet:
  • 7. Juni 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Elias og stjernerne

Elias ser rødgule lyn, der springer mellem siderne i den snævre passage. I få glimts tid svæver han udenfor indgangen. Kan jeg overleve turen igennem? Han tøver.

Elias er elleve år. Corona har lukket hans skole, hans bedste ven er flyttet, og hans mor er i karantæne. En aften ser han et stjerneskud og ønsker sig en ven.

2Bias kommer fra galaksen BiKu, og de to tager på rejse i rummet. Her opdager de et monster så stort, at det er usynligt og kan kaste med galakser.

Kan 2Bias og Elias standse og uskadeliggøre universets største monster?

Om forfatteren
Marianne Gyllensten Jahn (f. 1962) debuterede i 2018 med Fortællinger omkring et bjerg.

Elias og stjernerne begyndte som sms til mit barnebarn. Sammen lod vi os overvælde af rummet, der er så stort, så fjernt og alle vegne omkring os. Vi ønskede at vide mere om vores solsystem og vores galakse Mælkevejen. Snart tog fantasien over: 2Bias skater på meteorer og asteroider i fjerne galakser og monsteret sætter skub i stjerners, planeters og galaksers bevægelser.

Brugerbedømmelser af Elias og stjernerneFind lignende bøger
Bogen Elias og stjernerne findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.