Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Elskovs rose - Hulda Lütken - E-bog

Bag om Elskovs rose

Pressen skrev om "Elskovs rose" (1934): Hun er den nordjyske Sapfo... Man føres ved denne Digterpiges Haand henreven til det gamle, poetiske Land, mens hun fortæller alting om sin forgæves Længsel og sin Smerte Hans Brix i "Dagens Nyheder" Hun har et Tonefald, der er hendes eget, selve hendes Temperaments. Det overbeviser os, og det bider vor Sjæl endnu langt mere end vore Sanser. Christian Rimestad i "Politiken" Ti Verslinjer fra hendes Pen vejer op mod hele Bøger pakfulde af Rimerier. Frejlif Olsen i "Ekstrabladet" "Elskovs Rose" er ikke blot ægte Kunst, men noget af en Oplevelse; det er sjældent at møde et saa voldsomt og oprindeligt Sind. Ejnar Thomsen i "Aarhus Stifstidende"

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740406023
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Elskovs rose

Pressen skrev om "Elskovs rose" (1934):

Hun er den nordjyske Sapfo... Man føres ved denne Digterpiges Haand henreven til det gamle, poetiske Land, mens hun fortæller alting om sin forgæves Længsel og sin Smerte
Hans Brix i "Dagens Nyheder"
Hun har et Tonefald, der er hendes eget, selve hendes Temperaments. Det overbeviser os, og det bider vor Sjæl endnu langt mere end vore Sanser.
Christian Rimestad i "Politiken"
Ti Verslinjer fra hendes Pen vejer op mod hele Bøger pakfulde af Rimerier.
Frejlif Olsen i "Ekstrabladet"

"Elskovs Rose" er ikke blot ægte Kunst, men noget af en Oplevelse; det er sjældent at møde et saa voldsomt og oprindeligt Sind.

Ejnar Thomsen i "Aarhus Stifstidende"

Brugerbedømmelser af Elskovs roseFind lignende bøger
Bogen Elskovs rose findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.