Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En fisk til Luna - Lisa Aisato - E-bog

Bag om En fisk til Luna

“Luna kan ikke sove. Hun åbner vinduet og kigger ud. Der er noget derude. Noget, som svæver langsomt mellem husene. Er det en ballon? Er det en … fisk?” Luna finder en ven i form af en trist, flyvende fisk. Hun vil hjælpe den med at finde hjem. De går på sushi-restaurant, men det virker ikke som et sikkert sted for en fisk. De tager ud til vandet, men den flyvende fisk springer op af vandet igen. Men da månen spejler sig i vandet, sker der noget … En fisk til Luna er en smuk og underfundig billedbog, der er skrevet af den anmelderroste norsk illustrator, forfatter og billedkunstner Lisa Aisato. Hun står bag flere andre fantastiske bøger som En Fugl, Snagebogen og bestselleren Livet – illustreret.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775499748
  • Udgivet:
  • 12. Marts 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af En fisk til Luna

“Luna kan ikke sove.
Hun åbner vinduet og kigger ud.
Der er noget derude.
Noget, som svæver langsomt mellem husene.
Er det en ballon?
Er det en … fisk?”

Luna finder en ven i form af en trist, flyvende fisk. Hun vil hjælpe den med at finde hjem. De går på sushi-restaurant, men det virker ikke som et sikkert sted for en fisk. De tager ud til vandet, men den flyvende fisk springer op af vandet igen. Men da månen spejler sig i vandet, sker der noget …

En fisk til Luna er en smuk og underfundig billedbog, der er skrevet af den anmelderroste norsk illustrator, forfatter og billedkunstner Lisa Aisato. Hun står bag flere andre fantastiske bøger som En Fugl, Snagebogen og bestselleren Livet – illustreret.

Brugerbedømmelser af En fisk til LunaFind lignende bøger
Bogen En fisk til Luna findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.