Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En fugl - Tomas Lagermand Lundme - E-bog

Bag om En fugl

En dag hvor Johannes og Signe ikke ved, hvad de ellers skal lege, fanger de en usynlig fugl. Johannes er glad og tror, at han skal have fuglen med hjem. Men Signe har helt andre planer, for hun er blevet sulten, og hun har også lyst til at lege dyrlæge ... "En fugl" er et skuespil for de 3-7-årige om identitet og om modet til at være den, man er. Tomas Lagermand Lundme (f. 1973) er opvokset på Amager, først i Reberbanegade og sidenhen i en nedlagt legetøjsbutik ude ved Flyvergrillen. Han debuterede i 1998 med romanen "Forhud" og har siden skrevet en lang række bøger for børn, unge og voksne, dramatik til teaterscenen og manuskripter til radioteaterstykker, dokudramaer, novellefilm og tv-serier. Han arbejder også som billedkunstner og har været radiovært.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726528923
  • Udgivet:
  • 2. Juni 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af En fugl

En dag hvor Johannes og Signe ikke ved, hvad de ellers skal lege, fanger de en usynlig fugl. Johannes er glad og tror, at han skal have fuglen med hjem. Men Signe har helt andre planer, for hun er blevet sulten, og hun har også lyst til at lege dyrlæge ...
"En fugl" er et skuespil for de 3-7-årige om identitet og om modet til at være den, man er.

Tomas Lagermand Lundme (f. 1973) er opvokset på Amager, først i Reberbanegade og sidenhen i en nedlagt legetøjsbutik ude ved Flyvergrillen. Han debuterede i 1998 med romanen "Forhud" og har siden skrevet en lang række bøger for børn, unge og voksne, dramatik til teaterscenen og manuskripter til radioteaterstykker, dokudramaer, novellefilm og tv-serier. Han arbejder også som billedkunstner og har været radiovært.

Brugerbedømmelser af En fuglFind lignende bøger
Bogen En fugl findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.