Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En stormnat - Martin Schjönning - E-bog

Bag om En stormnat

Sensommersolen følger levemanden Johannes Storm på køreturen fra hovedstaden mod den lille fynske flække Kølstrup, hvor hans søster snart skal stå brud. Et uvejr af bibelske proportioner bryder dog uden varsel løs, da han passerer den ældgamle herregård Skovsbo. For Johannes skal torden, regn og mørke kun vise sig at være de første spage bebudere om en rædselsnat uden mage. En stormnat er en klassisk spøgelseshistorie, hvor det moderne menneskes forstand udfordres af fortidens mystik og djævleri. Hvor den blodigste krig i verdenshistorien nylig er overstået, men en dødskamp af en helt anden beskaffenhed venter Johannes bag Skovsbos tykke mure. Fortællingen er baseret på “ægte“ myter om Skovsbo Gods og illustreret af Steven Plato.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771718843
  • Udgivet:
  • 24. Februar 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af En stormnat

Sensommersolen følger levemanden Johannes Storm på køreturen fra hovedstaden mod den lille fynske flække Kølstrup, hvor hans søster snart skal stå brud. Et uvejr af bibelske proportioner bryder dog uden varsel løs, da han passerer den ældgamle herregård Skovsbo. For Johannes skal torden, regn og mørke kun vise sig at være de første spage bebudere om en rædselsnat uden mage.

En stormnat er en klassisk spøgelseshistorie, hvor det moderne menneskes forstand udfordres af fortidens mystik og djævleri. Hvor den blodigste krig i verdenshistorien nylig er overstået, men en dødskamp af en helt anden beskaffenhed venter Johannes bag Skovsbos tykke mure.

Fortællingen er baseret på “ægte“ myter om Skovsbo Gods og illustreret af Steven Plato.

Brugerbedømmelser af En stormnatFind lignende bøger
Bogen En stormnat findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.