Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
En ufrivillig backpackers bekendelser af Ditte Svane

En ufrivillig backpackers bekendelser - E-bog

Bag om En ufrivillig backpackers bekendelser

”Jeg tror, du mistede din ret til at kalde dig prinsesse, da du knaldede en anden,” konstaterede Jeff på sin tørre facon, som jeg var begyndt at holde af. ”Jeg gider alligevel ikke være prinsesse.” ”Næh, du er jo en moderne kvinde. Er det under din værdighed at løbe efter en mand?” ”Der er efterhånden ikke ret meget, der er under min værdighed.” ”Så har du da det på plads.” Hvad gør man, når ens kæreste begynder at snakke om børn og ægteskab, og man slet ikke føler sig klar til den slags? Hvad med alt det, man risikerer at gå glip af? Hvordan ved man, om man er blevet voksen, og om man overhovedet har fundet den rigtige? Og var det virkelig nødvendigt at rejse halvdelen af Australien rundt for at finde svarene? Ditte Svane (f.1981) er cand. mag. i dramaturgi og desuden uddannet manuskriptforfatter fra den århusianske filmskole Super8.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793835825
 • Udgivet:
 • 24. Juni 2020
 • FØDSELSDAGSUDSALG
  102,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
 • 89,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af En ufrivillig backpackers bekendelser
”Jeg tror, du mistede din ret til at kalde dig prinsesse, da du knaldede en anden,” konstaterede Jeff på sin tørre facon, som jeg var begyndt at holde af.
”Jeg gider alligevel ikke være prinsesse.”
”Næh, du er jo en moderne kvinde. Er det under din værdighed at løbe efter en mand?”
”Der er efterhånden ikke ret meget, der er under min værdighed.”
”Så har du da det på plads.”

Hvad gør man, når ens kæreste begynder at snakke om børn og ægteskab, og man slet ikke føler sig klar til den slags? Hvad med alt det, man risikerer at gå glip af? Hvordan ved man, om man er blevet voksen, og om man overhovedet har fundet den rigtige? Og var det virkelig nødvendigt at rejse halvdelen af Australien rundt for at finde svarene?

Ditte Svane (f.1981) er cand. mag. i dramaturgi og desuden uddannet manuskriptforfatter fra den århusianske filmskole Super8.
Brugerbedømmelser af En ufrivillig backpackers bekendelser


Find lignende bøger
Bogen En ufrivillig backpackers bekendelser findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.