Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En weekendrejse i paradokser - René Valdemar Jespersgaard - E-bog

Bag om En weekendrejse i paradokser

To familier fra henholdsvis Filippinerne og Danmark mødes tilfældigt på en bjergrestaurant, hvor de grundet dårligt vejr må tilbringe en forlænget weekend sammen. De bruger tiden til at lære hinanden at kende og ikke mindst til at lære om hinandens hverdage og livet i deres lande på godt og ondt. I de dage, de er sammen, finder de ud af, at til trods for at man siger, verden er lille, så er det vidt forskellige muligheder, man har, alt efter hvor man bor, og hvordan man tænker og udnytter de muligheder, livet giver. Hvilke drømme kan man tillade sig at have? Hvilke krav har man til sit land, og hvilke krav har man til sig selv? Hvad gør en lykkelig, og hvordan opnår man det? Hvad gør en frustreret, og hvordan takler man det? Alle spørgsmål og emner bliver endevendt, og det kommer hurtigt og tydeligt frem, at verden er meget større, end man siger i det daglige, og forskellighederne er tydelige, alt efter om man bor i Filippinerne eller i Danmark. Men hvem kan lære mest af de andre – dem i Danmark eller dem i Filippinerne? En roman med glimt i øjet, plads til smil og til eftertanke.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776083359
  • Udgivet:
  • 22. Maj 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af En weekendrejse i paradokser

To familier fra henholdsvis Filippinerne og Danmark mødes tilfældigt på en bjergrestaurant, hvor de grundet dårligt vejr må tilbringe en forlænget weekend sammen. De bruger tiden til at lære hinanden at kende og ikke mindst til at lære om hinandens hverdage og livet i deres lande på godt og ondt. I de dage, de er sammen, finder de ud af, at til trods for at man siger, verden er lille, så er det vidt forskellige muligheder, man har, alt efter hvor man bor, og hvordan man tænker og udnytter de muligheder, livet giver. Hvilke drømme kan man tillade sig at have? Hvilke krav har man til sit land, og hvilke krav har man til sig selv?
Hvad gør en lykkelig, og hvordan opnår man det? Hvad gør en frustreret, og hvordan takler man det?
Alle spørgsmål og emner bliver endevendt, og det kommer hurtigt og tydeligt frem, at verden er meget større, end man siger i det daglige, og forskellighederne er tydelige, alt efter om man bor i Filippinerne eller i Danmark. Men hvem kan lære mest af de andre – dem i Danmark eller dem i Filippinerne?
En roman med glimt i øjet, plads til smil og til eftertanke.

Brugerbedømmelser af En weekendrejse i paradokserFind lignende bøger
Bogen En weekendrejse i paradokser findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.