Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Encyclopedia of Kitchen History - Mary Ellen Snodgrass - Bog

Bag om Encyclopedia of Kitchen History

The Encyclopedia of Culinary History is a two-volume work that offers a complete A-to-Z overview of approximately 400 topics, ranging from important authors like Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli and inventors such as Alfred Fuller

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781579583804
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 696
  • Udgivet:
  • 27. september 2004
  • Størrelse:
  • 284x225x43 mm.
  • Vægt:
  • 1894 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 5. december 2024

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Encyclopedia of Kitchen History

The Encyclopedia of Culinary History is a two-volume work that offers a complete A-to-Z overview of approximately 400 topics, ranging from important authors like Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli and inventors such as Alfred Fuller

Brugerbedømmelser af Encyclopedia of Kitchen History



Find lignende bøger
Bogen Encyclopedia of Kitchen History findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.