Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Enkemagerne - Rasmus Wichmann - E-bog

Bag om Enkemagerne

SEREN AF SØFOLKET. Lejesoldat, sørøver og krigsherre, men først og fremmest et dumt svin. SANDSIGERSKEN. Kvinden med det halve ansigt. SHEM, VÆDDERGUDENS SLAVE. En almindelig mand, hvis liv bliver forvandlet til én lang kamp. INSYAH AF DET SKJULTE LAND. Opfostret for at hævne sin familie. Fire liv, fire skæbner, som alle sammen bliver bundet sammen af deltagelsen i en ældgammel strid, der truer med at kaste oldtidens verden ud i åben krig. En krig, hvor det farligste vågen er kendt som enkemagerne. "Enkemagerne" er en spændingsroman af forfatter og historiker Rasmus Wichmann. Romanen strækker sig over tusinder af år: Fra det gamle Ægyptens ørkener til fjerne ødemarker og hemmelige dale. Rasmus Wichmann (f. 1985) er cand.mag. i historie og bosat i Holstebro. Han turnerer med foredrag som "Virkelighedens Game of Thrones" og "Den Kolde Krig i Bøgerne". Han har udgivet flere bøger i fantasygenren, der samtidig er baseret på virkelige historiske hændelser.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726183658
 • Udgivet:
 • 21. Februar 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Enkemagerne

  Beskrivelse af Enkemagerne

  SEREN AF SØFOLKET. Lejesoldat, sørøver og krigsherre, men først og fremmest et dumt svin.
  SANDSIGERSKEN. Kvinden med det halve ansigt.
  SHEM, VÆDDERGUDENS SLAVE. En almindelig mand, hvis liv bliver forvandlet til én lang kamp.
  INSYAH AF DET SKJULTE LAND. Opfostret for at hævne sin familie.

  Fire liv, fire skæbner, som alle sammen bliver bundet sammen af deltagelsen i en ældgammel strid, der truer med at kaste oldtidens verden ud i åben krig. En krig, hvor det farligste vågen er kendt som enkemagerne.
  "Enkemagerne" er en spændingsroman af forfatter og historiker Rasmus Wichmann. Romanen strækker sig over tusinder af år: Fra det gamle Ægyptens ørkener til fjerne ødemarker og hemmelige dale.

  Rasmus Wichmann (f. 1985) er cand.mag. i historie og bosat i Holstebro. Han turnerer med foredrag som "Virkelighedens Game of Thrones" og "Den Kolde Krig i Bøgerne". Han har udgivet flere bøger i fantasygenren, der samtidig er baseret på virkelige historiske hændelser.

  Brugerbedømmelser af Enkemagerne  Find lignende bøger
  Bogen Enkemagerne findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.