Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Er du sindssyg, mor? - Anne Rye Andersson - E-bog

Bag om Er du sindssyg, mor?

Pludselig hører jeg lyden af helikoptere, der flyver over mit hoved. Min puls stiger, er det nu? Jeg kan høre, de cirkler rundt over mig. Jeg finder et billede af dig og knuger det ind til mit bryst, kysser det. Mor klarer den, mor klarer den, messer jeg i tankerne. Jeg hører nogen, der banker, så lyden af en dør, der bliver slået ind. Jeg lægger mig i sengen med fotoet på hjertet og venter i en feberagtig tilstand. Jeg er klar til at dø for verden. Jeg er klar til at dø for dig Anne hører stemmer og er ansvarlig for verdens børn. Særligt hendes egen søn, som er hendes faste holdepunkt midt i kaos og psykiatrien. I Danmark får hver tredje en psykisk sygdom i løbet af livet. Hvert år har mere end 700.000 voksne symptomer på psykisk sygdom. 'Er du sindssyg, mor?' er en autofiktiv roman om psykisk sygdom og moderskab.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794310062
 • Udgivet:
 • 29. April 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Anmeldelser af Er du sindssyg, mor?

  Beskrivelse af Er du sindssyg, mor?

  Pludselig hører jeg lyden af helikoptere, der flyver over mit hoved.
  Min puls stiger, er det nu?
  Jeg kan høre, de cirkler rundt over mig. Jeg finder et billede af dig og knuger det ind til mit bryst, kysser det. Mor klarer den, mor klarer den, messer jeg i tankerne.
  Jeg hører nogen, der banker, så lyden af en dør, der bliver slået ind.
  Jeg lægger mig i sengen med fotoet på hjertet og venter i en feberagtig tilstand. Jeg er klar til at dø for verden. Jeg er klar til at dø for dig

  Anne hører stemmer og er ansvarlig for verdens børn. Særligt hendes egen søn, som er hendes faste holdepunkt midt i kaos og psykiatrien.

  I Danmark får hver tredje en psykisk sygdom i løbet af livet. Hvert år har mere end 700.000 voksne symptomer på psykisk sygdom.

  'Er du sindssyg, mor?' er en autofiktiv roman om psykisk sygdom og moderskab.

  Brugerbedømmelser af Er du sindssyg, mor?  Find lignende bøger
  Bogen Er du sindssyg, mor? findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.