Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Et 90’er årti - E-bog

Bag om Et 90’er årti

Det var i 90’erne. ”Gang i 90’erne” − og det kom der. Digteren bevægede sig meget rundt i det københavnske for at ende tilbage i Aalborg i slut-90’erne, og dér mødte hun en mand, som blev hendes skæbne i mange år. Fatal skæbne. Et indblik i et årti. Et smertens årti. Et årti, der ikke helt vil give slip på hende, men havde det noget at byde hende på? Det er op til læseren at fornemme. Uddrag af bogen Én lang kærlighedsmarch. Trækker næsten ikke vejret På vej til dig. Om forfatteren Mette Hove er født i 1964 i Vendsyssel. Et 90’er-årti er hendes sjette digtsamling. Hun har blandt andet også skrevet Livssuk (2015) og Lyset over regnbuevejen (2018). Med Et 90’er-årti går hun tilbage i tiden til noget af det første, hun skrev. Hun har også virket som foredragsholder.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772184050
  • Udgivet:
  • 17. April 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Et 90’er årti

Det var i 90’erne. ”Gang i 90’erne” − og det kom der. Digteren bevægede sig meget rundt i det københavnske for at ende tilbage i Aalborg i slut-90’erne, og dér mødte hun en mand, som blev hendes skæbne i mange år. Fatal skæbne. Et indblik i et årti. Et smertens årti. Et årti, der ikke helt vil give slip på hende, men havde det noget at byde hende på? Det er op til læseren at fornemme.Uddrag af bogen

Én lang kærlighedsmarch.

Trækker næsten ikke vejret

På vej til dig.Om forfatteren

Mette Hove er født i 1964 i Vendsyssel. Et 90’er-årti er hendes sjette digtsamling. Hun har blandt andet også skrevet Livssuk (2015) og Lyset over regnbuevejen (2018). Med Et 90’er-årti går hun tilbage i tiden til noget af det første, hun skrev. Hun har også virket som foredragsholder.

Brugerbedømmelser af Et 90’er årtiFind lignende bøger

Bogen Et 90’er årti findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.