Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Et system så storslået at det blænderaf Amanda Svensson

Et system så storslået at det blænder

Bag om Et system så storslået at det blænder

Først kom Sebastian, derefter kom Clara, derefter kom Matilda. Derefter kom tumulten, da en far lettede sit hjerte, og en andens gik i stå. Den nat blev der ikke blot født trillinger på hospitalet i Lund, men også hemmeligheder nok til en kvart livstid. Femogtyve år senere: En ung kvinde hænger sig i en dørkarm. En mor møder djævelen i en kolonihave i Lund. Sebastian rejser til ­London, Clara til Påskeøen og Matilda til Västerbotten. Derefter bliver alting pludselig meget kompliceret. Et system så storslået at det blænder er en stor og labyrintisk for­tælling. En familiehistorie, en parforholdshistorie, en samfunds­satire, filosofisk og videnskabelig, klog og ligetil, sjov og voldsom, sørgelig og opløftende.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770073745
 • Udgivet:
 • 15. Maj 2020
 • 145,95 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 126,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Amanda Svensson
Vis alle titler
Beskrivelse af Et system så storslået at det blænder
Først kom Sebastian, derefter kom Clara, derefter kom Matilda. Derefter kom tumulten, da en far lettede sit hjerte, og en andens gik i stå. Den nat blev der ikke blot født trillinger på hospitalet i Lund, men også hemmeligheder nok til en kvart livstid.

Femogtyve år senere: En ung kvinde hænger sig i en dørkarm. En mor møder djævelen i en kolonihave i Lund. Sebastian rejser til ­London, Clara til Påskeøen og Matilda til Västerbotten. Derefter bliver alting pludselig meget kompliceret.

Et system så storslået at det blænder er en stor og labyrintisk for­tælling. En familiehistorie, en parforholdshistorie, en samfunds­satire, filosofisk og videnskabelig, klog og ligetil, sjov og voldsom, sørgelig og opløftende.
Brugerbedømmelser af Et system så storslået at det blænder
 • Charlotte R. 5. August 2020

  Fantastiske person- og miljøbeskrivelser og et skarpt blik på samtiden får man serveret i Amanda Svenssons roman om trillinger, der er havnet vidt forskellige steder ( dejlig lang roman, perfekt ferielæsning). Jeg nød at læse den, da jeg først var igennem de første 40-50 sider. Og jeg var utrolig spændt på, hvordan personerne ville håndtere deres udfordringer og hvordan plottet egentlig hang sammen. Men alligevel virkede den lidt for konstrueret i sit setup...


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Et system så storslået at det blænder findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.