Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fabian - Erich Kästner - E-bog

Bag om Fabian

I årene omkring 1930 var livet i Berlin kompliceret. Et samfundsmæssigt kollaps lurede forude, og som en reaktion på det blev al andægtighed kastet overbords, og berlinerne festede skamløst som for at glemme realiteterne. Midt i det dekadente forfald vandrer den unge Jakob Fabian omkring med et uskyldigt hjerte. Han er moralist og tilhører en generation, der er blevet slået ud af kurs af 1. Verdenskrig. Erich Kästners roman "Fabian" er en skildring af de mennesker, der kom i klemme i inflationens og arbejdsløshedens Berlin. Erich Kästner (1899-1974) var en tysk forfatter og satiriker. Han er mest kendt for sine humoristiske romaner og sine børnebøger, men han skrev også mere alvorlige og samfundskritiske romaner. Erich Kästner modtog H.C. Andersen-medaljen i 1960.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726143423
  • Udgivet:
  • 11. Juni 2019
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Fabian

I årene omkring 1930 var livet i Berlin kompliceret. Et samfundsmæssigt kollaps lurede forude, og som en reaktion på det blev al andægtighed kastet overbords, og berlinerne festede skamløst som for at glemme realiteterne. Midt i det dekadente forfald vandrer den unge Jakob Fabian omkring med et uskyldigt hjerte. Han er moralist og tilhører en generation, der er blevet slået ud af kurs af 1. Verdenskrig.

Erich Kästners roman "Fabian" er en skildring af de mennesker, der kom i klemme i inflationens og arbejdsløshedens Berlin.

Erich Kästner (1899-1974) var en tysk forfatter og satiriker. Han er mest kendt for sine humoristiske romaner og sine børnebøger, men han skrev også mere alvorlige og samfundskritiske romaner. Erich Kästner modtog H.C. Andersen-medaljen i 1960.

Brugerbedømmelser af FabianFind lignende bøger
Bogen Fabian findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.