Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Faldesyge - Randi Fuglehaug - Lydbog

Bag om Faldesyge

Faldesyge er en nordisk bestsellerkrimi om nære venskaber og dybe svigt. Og om endelig at turde finde hjem. En ung, kvindelig faldskærmsudspringer falder til jorden foran hundredvis af chokerede tilskuere til den legendariske ekstremsportsuge i Voss. Undersøgelser viser, at der er fiflet med faldskærmen, og drabsalarmen går i byen. Hvem ville hende til livs og hvorfor? Agnes Tveit, tidligere stjernejournalist, men nu hjemvendt lokalavisreporter i Voss, vågner af sin karrieremæssige dvale, da hun begynder at lede efter svar i sin egen ungdom. Snart opdager hun, at hendes smukke Vestlands-by skjuler mørke hemmeligheder, hvor fortidens løgne er med til at skære faldskærmsliner over og lade en kvinde styrtdykke mod døden fra 12.000 fod – og rive andre med i faldet. Et åbenbart fortælletalent. Velskrevet og klog, morsom og spændende bog. – NRK … om familie, forhold og forventninger, og selvfølgelig om svigt og løgn i fortid og nutid. – VG Randi Fuglehaug, f. 1980, kommer fra Voss og er bosat i Oslo med sin mand og to børn. Hun er en kendt norsk journalist og skriver fagbøger, børnebøger og krimier. Faldesyge er hendes krimidebut.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788773399507
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 22. Februar 2021
 • Oplæser:
 • Githa Lehrmann
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Faldesyge

  Beskrivelse af Faldesyge

  Faldesyge er en nordisk bestsellerkrimi om nære venskaber og dybe svigt. Og om endelig at turde finde hjem.

  En ung, kvindelig faldskærmsudspringer falder til jorden foran hundredvis af chokerede tilskuere til den legendariske ekstremsportsuge i Voss. Undersøgelser viser, at der er fiflet med faldskærmen, og drabsalarmen går i byen.

  Hvem ville hende til livs og hvorfor? Agnes Tveit, tidligere stjernejournalist, men nu hjemvendt lokalavisreporter i Voss, vågner af sin karrieremæssige dvale, da hun begynder at lede efter svar i sin egen ungdom. Snart opdager hun, at hendes smukke Vestlands-by skjuler mørke hemmeligheder, hvor fortidens løgne er med til at skære faldskærmsliner over og lade en kvinde styrtdykke mod døden fra 12.000 fod – og rive andre med i faldet.

  Et åbenbart fortælletalent. Velskrevet og klog, morsom og spændende bog.
  – NRK

  … om familie, forhold og forventninger, og selvfølgelig om svigt og løgn i fortid og nutid.
  – VG

  Randi Fuglehaug, f. 1980, kommer fra Voss og er bosat i Oslo med sin mand og to børn. Hun er en kendt norsk journalist og skriver fagbøger, børnebøger og krimier. Faldesyge er hendes krimidebut.

  Brugerbedømmelser af Faldesyge  Find lignende bøger
  Bogen Faldesyge findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.