Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Familien Fisker får babykuller - Kasper Fisker - E-bog

Bag om Familien Fisker får babykuller

"Familien Fisker" er en serie om en helt almindelig familie, som kaster sig ud i helt u-almindelige ting. I "Familien Fisker får babykuller" skal familien på cykeltur fra Skagen til grænsen. Baby-Svala er lige kommet til verden, men selvom hun er lille, skal Baldur nok lære sin nye lillesøster alt om at have det sjovt og spise is. Kasper har dog overset, at ikke alle ruter til Tyskland er cykelstier, men familien giver ikke op, før de har haft verdens bedste cykelferie! Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. Bøgerne er inspireret af Kasper og Stephanie Fiskers vilde eventyr med deres børn, som de fortæller om på de sociale medier. Kan du gætte: Hvilke sange synger Elva for Svala på turen?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788741524580
  • Udgivet:
  • 8. Februar 2024
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Familien Fisker får babykuller

"Familien Fisker" er en serie om en helt almindelig familie, som kaster sig ud i helt u-almindelige ting.

I "Familien Fisker får babykuller" skal familien på cykeltur fra Skagen til grænsen. Baby-Svala er lige kommet til verden, men selvom hun er lille, skal Baldur nok lære sin nye lillesøster alt om at have det sjovt og spise is. Kasper har dog overset, at ikke alle ruter til Tyskland er cykelstier, men familien giver ikke op, før de har haft verdens bedste cykelferie!

Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Bøgerne er inspireret af Kasper og Stephanie Fiskers vilde eventyr med deres børn, som de fortæller om på de sociale medier.

Kan du gætte: Hvilke sange synger Elva for Svala på turen?

Brugerbedømmelser af Familien Fisker får babykullerFind lignende bøger
Bogen Familien Fisker får babykuller findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.