Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fanget i flammerne - Lasse Bo Andersen - E-bog

Bag om Fanget i flammerne

I hospitalets kælder kæmper Tom mod dr. Hansson, som er blevet forvandlet til en zombie. Lisas lillesøster Emma er spærret inde. Og Lisa vil ikke flygte uden hende. Selv om hospitalet står i flammer – og det vrimler med zombier alle vegne... "De kunne høre zombierne på den anden side af døren. Deres døde hænder slog mod den. – Så nåede kødæderne herhen, sagde Tom. – Nu kan vi bare vente og se, hvad der slår os ihjel først ... de levende døde eller flammerne?" »Mere klam og blodig splatter-fortælling skal man lede længe efter.« - DBC, Dansk BiblioteksCenter »Zombie Splatter bøgerne er helt perfekte for børn der elsker spænding og gys. De kan læses fra 8-12 år og kan sagtens sidestilles med en børneudgave af tv-serien The Walking Dead.« - Bogblogger.dk Zombie Splatter-serien er en serie med action, spænding og gys for aldersgruppen 8-11 år. Bøgerne er illustrerede og lette at læse. Lasse Bo Andersen (f. 1964) er en dansk tegner og forfatter. Han har især udmærket sig med sin række af spændings- og gyserserier for børn, men har også udgivet enkelte samlinger med tegneseriestriber til voksne.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726131567
 • Udgivet:
 • 7. Januar 2019
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Fanget i flammerne

  Beskrivelse af Fanget i flammerne

  I hospitalets kælder kæmper Tom mod dr. Hansson, som er blevet forvandlet til en zombie. Lisas lillesøster Emma er spærret inde. Og Lisa vil ikke flygte uden hende. Selv om hospitalet står i flammer – og det vrimler med zombier alle vegne...

  "De kunne høre zombierne på den anden side af døren. Deres døde hænder slog mod den.
  – Så nåede kødæderne herhen, sagde Tom.
  – Nu kan vi bare vente og se, hvad der slår os ihjel først ... de levende døde eller flammerne?"

  »Mere klam og blodig splatter-fortælling skal man lede længe efter.«
  - DBC, Dansk BiblioteksCenter

  »Zombie Splatter bøgerne er helt perfekte for børn der elsker spænding og gys. De kan læses fra 8-12 år og kan sagtens sidestilles med en børneudgave af tv-serien The Walking Dead.«
  - Bogblogger.dk

  Zombie Splatter-serien er en serie med action, spænding og gys for aldersgruppen 8-11 år. Bøgerne er illustrerede og lette at læse.

  Lasse Bo Andersen (f. 1964) er en dansk tegner og forfatter. Han har især udmærket sig med sin række af spændings- og gyserserier for børn, men har også udgivet enkelte samlinger med tegneseriestriber til voksne.

  Brugerbedømmelser af Fanget i flammerne  Find lignende bøger
  Bogen Fanget i flammerne findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.