Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Farvel og tak for ingenting - Måns Gahrton - E-bog

Bag om Farvel og tak for ingenting

SARA: Jeg har den vildeste højdeskræk og står ved kanten af en stejl skrænt. I mit hoved er alt kaos. Jeg ved knap nok, hvordan jeg er havnet her. SIGGE: Først sneg jeg mig ind på hende. Jeg er rigtig god til at spionere. Men den mærkelige pige gjorde mig bange. Og så gik det ikke længere. Jeg var nødt til at afsløre mig selv. Sara er seksten år. Sigge er bare en lille lort. Et umage par, som slås med mørke tanker. Sammen tager de på en rejse gennem Sverige. De er på sporet af en, som engang forsvandt. Deres opfindsomhed kender ingen grænser. Og deres usandsynlige venskab forandrer alt. En spændende og rørende fortælling om at vælge til og fra af Måns Gahrton, en af Sveriges mest populære forfattere.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771051544
  • Udgivet:
  • 1. August 2012
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Farvel og tak for ingenting

SARA: Jeg har den vildeste højdeskræk og står ved kanten af en stejl skrænt. I mit hoved er alt kaos. Jeg ved knap nok, hvordan jeg er havnet her.

SIGGE: Først sneg jeg mig ind på hende. Jeg er rigtig god til at spionere. Men den mærkelige pige gjorde mig bange. Og så gik det ikke længere. Jeg var nødt til at afsløre mig selv.

Sara er seksten år. Sigge er bare en lille lort. Et umage par, som slås med mørke tanker. Sammen tager de på en rejse gennem Sverige. De er på sporet af en, som engang forsvandt. Deres opfindsomhed kender ingen grænser. Og deres usandsynlige venskab forandrer alt.

En spændende og rørende fortælling om at vælge til og fra af Måns Gahrton, en af Sveriges mest populære forfattere.

Brugerbedømmelser af Farvel og tak for ingentingFind lignende bøger
Bogen Farvel og tak for ingenting findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.