Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fjorten ulve - Catherine Barr - E-bog

Bag om Fjorten ulve

Ulven får nogle mennesker til at skælve. Andre forbinder den både frygtede og beundrede skabning med magi. En magi, der engang var med til at genoprette et goldt og øde område. Da ulvene for snart hundrede år siden forsvandt fra Yellowstone National Park i USA, begyndte områdets økosystem at kollapse. Wapitier overtog området. Bjørne sultede. Fugle fløj væk. Planter forsvandt. Indtil den dag, hvor ulvene vendte tilbage, og alt ændrede sig. Dette er historien om ulvenes hjemkomst. En mageløst illustreret og fascinerende sand beretning om, hvordan enhver art spiller sin egen afgørende rolle, når det kommer til at bevare vores planet. “Fjorten ulve” er en informativ og smuk faktabog for alle, som er nysgerrige efter at vide mere om ulve. Bogen er skrevet af Catherine Barr og smukt illustreret af Jenni Desmond.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775496020
  • Udgivet:
  • 17. Juli 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Fjorten ulve

Ulven får nogle mennesker til at skælve.
Andre forbinder den både frygtede og
beundrede skabning med magi. En magi,
der engang var med til at genoprette et goldt og øde område.

Da ulvene for snart hundrede år siden forsvandt fra Yellowstone National Park i USA, begyndte områdets økosystem at kollapse. Wapitier overtog området. Bjørne sultede. Fugle fløj væk. Planter forsvandt. Indtil den dag, hvor ulvene vendte tilbage, og alt ændrede sig. Dette er historien om ulvenes hjemkomst. En mageløst illustreret og fascinerende sand beretning om, hvordan enhver art spiller sin egen afgørende rolle, når det kommer til at bevare vores planet.

“Fjorten ulve” er en informativ og smuk faktabog for alle, som er nysgerrige efter at vide mere om ulve. Bogen er skrevet af Catherine Barr og smukt illustreret af Jenni Desmond.

Brugerbedømmelser af Fjorten ulve



Find lignende bøger
Bogen Fjorten ulve findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.