Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

FLAMINGOKVINDEN - Fortællinger om mennesker, helbred og arbejdsliv - Katharina Oravsky Sandström - Lydbog

Bag om FLAMINGOKVINDEN - Fortællinger om mennesker, helbred og arbejdsliv

I Flamingokvinden blandes skønlitterære noveller med vidensformidling, med fokus på psykologiske og komplekse helbredsmæssige problemstillinger. I novellerne fortæller fem forskellige mennesker om deres personlige oplevelser af at blive ramt af sygdom, og hvordan det påvirker deres hele livssituation; relationer, arbejde, økonomi, selvbillede. Fortællingerne giver læseren indblik i, hvordan det kan opleves at få rollen som patient og blive afhængig af hjælp, både fra pårørende og den offentlige sektor, og hvilke tanker og følelser denne situation kan give ophav til. I bogens faktuelle del får læseren letforståelig viden om de især psykiske tilstande, som bliver berørt i fortællingerne, samt om de samfundsmæssige systemer, som kan være relevante, når man har brug for hjælp. Bogen er relevant for alle med interesse for det hele menneske, helbred og samfund, ikke mindst for personer, som selv er patienter eller pårørende, samt professionelle og studerende inden for det sundheds- og socialfaglige område.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775757398
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 10. Juni 2022
 • Oplæser:
 • Stine Brandt Lilliecrona
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af FLAMINGOKVINDEN - Fortællinger om mennesker, helbred og arbejdsliv

I Flamingokvinden blandes skønlitterære noveller med vidensformidling, med fokus på psykologiske og komplekse helbredsmæssige problemstillinger.

I novellerne fortæller fem forskellige mennesker om deres personlige oplevelser af at blive ramt af sygdom, og hvordan det påvirker deres hele livssituation; relationer, arbejde, økonomi, selvbillede.

Fortællingerne giver læseren indblik i, hvordan det kan opleves at få rollen som patient og blive afhængig af hjælp, både fra pårørende og den offentlige sektor, og hvilke tanker og følelser denne situation kan give ophav til.

I bogens faktuelle del får læseren letforståelig viden om de især psykiske tilstande, som bliver berørt i fortællingerne, samt om de samfundsmæssige systemer, som kan være relevante, når man har brug for hjælp.

Bogen er relevant for alle med interesse for det hele menneske, helbred og samfund, ikke mindst for personer, som selv er patienter eller pårørende, samt professionelle og studerende inden for det sundheds- og socialfaglige område.

Brugerbedømmelser af FLAMINGOKVINDEN - Fortællinger om mennesker, helbred og arbejdslivFind lignende bøger
Bogen FLAMINGOKVINDEN - Fortællinger om mennesker, helbred og arbejdsliv findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.