Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Flavour Science - Bog

- Recent Advances and Trends

Bag om Flavour Science

Containing the proceedings of the 11th Weurman Flavour Research Symposium, this book describes the research advances related to the flavour of foods and beverages. It highlights the modern approaches to flavor production using biotechnology, enzymes and gene-technology.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780444527424
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 662
  • Udgivet:
  • 10. maj 2006
  • Størrelse:
  • 165x240x29 mm.
  • Vægt:
  • 1300 g.
  • 2-3 uger.
  • 28. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Flavour Science

Containing the proceedings of the 11th Weurman Flavour Research Symposium, this book describes the research advances related to the flavour of foods and beverages. It highlights the modern approaches to flavor production using biotechnology, enzymes and gene-technology.

Brugerbedømmelser af Flavour Science



Find lignende bøger
Bogen Flavour Science findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.