Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Flodernes konger - Vikingernes rejser fra Skandinavien til Silkevejen - Cat Jarman - E-bog

Bag om Flodernes konger - Vikingernes rejser fra Skandinavien til Silkevejen

Anmelderrost engelsk bestseller om et underbelyst kapitel af vikingernes historie. I 2017 faldt bioarkæolog dr. Cat Jarman over en lille orange perle, som var blevet fundet i en vikingegrav i England. Hendes undersøgelser af dens oprindelse har kastet nyt lys over vikingerne - over de mange skandinaviske togter østpå og en global slavehandel, der bevægede sig mellem Silkevejen og middelalderens Storbritannien. Flodernes konger er en medrivende historie om vikingerne og de metoder, vi bruger til at forstå dem. Ved at følge sporene efter denne lille perle rejser vi tilbage til Bagdad og Indien i 700-tallet, og vi får ny viden om vikingernes mytologiske rejser og en overraskende global middelalderverden. Kåret som årets historiebog 2021 af The Times.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727014487
  • Udgivet:
  • 21. September 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Flodernes konger - Vikingernes rejser fra Skandinavien til Silkevejen

Anmelderrost engelsk bestseller om et underbelyst kapitel af vikingernes historie. I 2017 faldt bioarkæolog dr. Cat Jarman over en lille orange perle, som var blevet fundet i en vikingegrav i England. Hendes undersøgelser af dens oprindelse har kastet nyt lys over vikingerne - over de mange skandinaviske togter østpå og en global slavehandel, der bevægede sig mellem Silkevejen og middelalderens Storbritannien.

Flodernes konger er en medrivende historie om vikingerne og de metoder, vi bruger til at forstå dem. Ved at følge sporene efter denne lille perle rejser vi tilbage til Bagdad og Indien i 700-tallet, og vi får ny viden om vikingernes mytologiske rejser og en overraskende global middelalderverden.

Kåret som årets historiebog 2021 af The Times.

Brugerbedømmelser af Flodernes konger - Vikingernes rejser fra Skandinavien til SilkevejenFind lignende bøger
Bogen Flodernes konger - Vikingernes rejser fra Skandinavien til Silkevejen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.